Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Aranyérrel lehet edzeni?

TSkull kérdése:

Aranyérrel lehet edzeni?

Figyelt kérdés
Most vettem észre, hogy talán aranyerem van. Nem vérzik, nem is nagyon fáj, csak érzem, hogy kellemetlen odalent. Lehet ezzel együtt testépítést folytatni? Attól félek, hogy rontok a helyzeten, de ha nem sportolhatok, akkor mi értelme az egész létnek? És csak ezt az 1 sportot szeretem igazán.

2015. febr. 25. 20:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha aranyér lenne nem tudnál ülni kb. Sztem csak kidörzsölted a budipapírral, nekem is volt hasonló. Utána fáj kicsit, meg kellemetlen. Tartsd tisztán, kend be akár valami sebre való vagy hidratáló kenőccsel.

Ja és kapható ilyen nedves törlőkendő is boltokban direkt ilyesmi miatt, használd azt.

2015. febr. 25. 20:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát azt én is szeretném, ha csak egy seb lenne, de érzek egy kis kitüremkedést, és székeléskor is fáj, úgyh. külső aranyér lesz. Attól félek guggoláskor kifordul a belem. Persze csak képletesen szólva, de nem akarok súlyosbítani a helyzeten.
2015. febr. 25. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:

Az aranyér nem kicsit fáj. Ha az lenne ezt a kérdést fel sem tetted volna. Eszedbe nem jutna mozogni vele, ha ülni illetve járni is alig tudsz miatta napokig.

A te problémáddal meg, ha úgy érzed menne, akkor olyan izomcsoportra, gyakorlatokkal edzél, aminél nem terheled azt a részt.

2015. febr. 25. 22:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Bírom amikor okosabbnak hiszik magukat az emberek. Akkor minek teszel fel itt kérdést, és miért nem az ügyeleten vagy?

Csináld amit mondtam, keress valami seggkenőcsöt, és 3 nap alatt rendbe jössz. + a budipapír.

2015. febr. 25. 23:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Kenőcs, sok-sok C-vitamin, és amíg nem múlik el, ne guggolj. Nekem ettől rendbejött, de kellett két hét. Lábtolón jött ki, azóta szerencsére nem jött vissza.
2015. febr. 26. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!