Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lehet belőle hátrányom ha...

Lehet belőle hátrányom ha minden reggel a müzlimet tejjel eszem meg? (Többi Lent)

Figyelt kérdés
Rávettem magam a reggelizésre (eddig soha nem reggeliztem). Már lassan 1 éve hogy a testépítéssel foglalkozom, és reggelente semmi más nem megy le a torkomon csak a müzli tejjel és hát köztudat hogy testépítőknek nem a legjobb a tej. Szerintetek ? Nem kell it literekre gondolni csak durván olyan 4-5-6DL

2015. febr. 22. 20:54
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Huhh. Nem gondoltam volna hogy ilyen "vita" lesz ebből. Mindenesetre, köszönöm szépen az értelmes segítő válaszokat.
2015. márc. 1. 19:06
 22/25 anonim ***** válasza:

Tej méreg:DD

Már megbocsássatok, de ha ti evvel vagytok elfoglalva, mi van az életetekkel? Inkább el se kezdem a témát.

Tudjátok mi a méreg? Az a sok sz.ar, amit nap-mint nap belélegzünk. Ettől garantálom százszor több bajod lesz, mint attól, hogy reggelente tejjel eszel müzlit... Ha jól esik, nyugodtan. Majd ha visszanézel az életedre, biztos büszke leszel magadra, hogy ilyenekkel foglalkoztál, ahelyett, hogy élvezted volna az életet.

Akkor biztos alkoholt se isztok, ugye? Mert az nem tud sokkal "károsabb" lenni, mint a tej igaz? (persze vannak emberek, akik nem fogyasztják, szimplán meggyőződésből,semmi gond nincs ezzel).

Képzeljétek, az élet halálos. Az elhalálozási ráta 100% a világ minden pontján. Lehet a láncdohányos Jóska 30 évvel tovább él, mint akármelyikőnk. Klisés érv, de igaz.. A normális, "emberbarát" étkezés, és életvitel nem egyenlő azzal, hogy egy bolhától is fo.sni kell.

Ez most nem a "tej melletti" álláspont. Csak egy szimpla "mi a f.asz van veletek?" kérdés. Oldalakat lehetne erről írni... De hát, kinek hogy.

2015. márc. 1. 19:45
 23/25 anonim ***** válasza:
Eltaláltad, többségünk alkoholt sem iszik... és mellesleg mélységesen tudlak sajnálni, ha neked mikor visszanézel az életedre, a tejivásod lesz az örömfaktorod... tudod foglalkozunk magunkkal, edzünk, egészségesen eszünk, ezért egészségesek vagyunk, életvidámak, nincs olyan, hogy valamit ne tennénk meg, ami örömet okoz, mert nincs meg a nincs hozzá erőm mentségünk... ha majd eljön az idő, és visszatekintek az életemre, biztosan nem a tejivást fogom nézni, hanem azt, hogy bejártam a fél világot, dugtam mindenféle borszínű nővel, és közben boldog és egészséges voltam, azt nem is számítva, hogy volt egy hobbim, ami az életem volt sokáig és boldog voltam...
2015. márc. 1. 20:24
 24/25 anonim ***** válasza:

Látom nem jött át, amit mondtam. Nem a tejivás, meg az alkoholivás a lényeg, hanem az "élvezetek". Ha jól esik néha bebszni a barátokkal, akkor jól esik, és bebszol néha velük.Nem az, hogy "ó jajj, az alkohol olyan káros, inkább nem megyek..." . Mértékkel nem sok dologból van baj, és ha élmény, és jól érzed közben magad, megéri. Legyenek élményeid, amire visszagondolsz.

Mint mondtam is, embere válogatja, ha neked így jó, akkor csak a legjobbakat tudom kívánni, de másokra ezt nem kéne annyira ráerőltetni. Mondván a tej/alkohol/faágon fél lábbal támaszkodva brunyálás "méreg", és hogy milyen rossz.

2015. márc. 1. 20:37
 25/25 anonim ***** válasza:

# 24

Kezdjük a ténnyel: a tej, alkohol, faágon fél lábbal brunyálás méreg. Az utóbbiban nem vagyok biztos, de, ki tudja.

Ennek ellenére nem fogsz belehalni, ha alkalomadtán alkoholt iszol, vagy néha megkívánod a tejet, és legurítasz valamennyit. Ezt senki nem állította, nem is állíthatta, mert marhaság. Ez csak a te, és a hozzád hasonló értetlenek fejében létezik. Azzal van a probléma, ha valaki nem tudja jól érezni magát a buliban pia nélkül(vagy olyan buliba jár, ami csak részegen élvezhető, mert amúgy szar, gondolok itt pl. a diszkók nagy részére). Azzal van a probléma, mikor valaki azt hiszi, hogy a tej nem káros, sőt, egyenesen egészséges, és beépíti az étrendjébe. Vagy tudja, hogy káros, csak leszarja.

Senki nem él aszkéta életet, alkalomadtán mindenki eszik szemetet. Csak az nem mindegy, milyen gyakran vannak ilyen alkalmak. Ha pl. hetente, az rohadtul nem "alkalomadtán" kategória, hanem még bőven a "gyakran" hatáskörébe esik.

2015. márc. 2. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!