ha csak heti harom napot tudok edzeni lehet rajtam fejlodes szemmel lathato izomtomegedes persze idovel?
vagy csak a heti 5 napos osztott edzestervel lehet ezt megvalositani? ugy ertem ha 1 ev mulva is csak heti harom alkalommal tudnek menni?
2015. febr. 17. 10:51
1/9 anonim válasza:
Heti 3 edzéssel elérheted a genetikai potenciálodat.
2015. febr. 17. 11:12
2/9 anonim válasza:
egy jó strandformát, meg egy heti 2 alkalmas AB edzéssel is lazán tarthatsz.
2015. febr. 17. 12:19
3/9 A kérdező kommentje:
jo de en endomorf vagyok 20% testzsirral ebbol szeretnek egy jobb format kihozni natur,tudom,h nem leszek egy arnold de egy jobb forma eleresehez eleg az atmozgato edzes utan ha tartom a heti 3 alkalmat 3 alkalomtol lesz eredmeny?
2015. febr. 17. 12:46
4/9 anonim válasza:
Segítek a kérdezőnek:
"Heti 3 edzéssel elérheted a genetikai potenciálodat."
"egy jó strandformát, meg egy heti 2 alkalmas AB edzéssel is lazán tarthatsz."
2015. febr. 17. 12:52
5/9 anonim válasza:
az, hogy endomorf vagy, az max a diétád befolyásolja, attól még az edzésre igaz amit írtunk.
2015. febr. 17. 14:44
6/9 A kérdező kommentje:
Az a gond hogy naponta 30kilometert kell ingazzak a legkozelebbi teremig es ez kicsit leterleli a penztarcam ha heti ot alkalommal jarnek az sok dizel az autoba
2015. febr. 17. 18:20
7/9 anonim válasza:
Ember te mit élsz? Kérdeztél egy dolgot, megerősítettük, hogy 3 nap/ hét edzéssel is remek eredményeket el lehet érni. Aztán kifogást kerestél, elhárították. Most megint kifogást keresel.
Edzeni akarsz vagy sem? Ezt döntsd el először. Mert akkor tényleg pénzkidobás ha 1-2 hónap múlva megunod.
Otthonra is lehet venni egyébként fekpad, kétkezes rúd, és egykezes súlyokat, és mindent meg lehet vele mozgatni. Esetleg egy guggolókeret jól jöhet még.
2015. febr. 17. 18:49
8/9 anonim válasza:
Továbbra is jobb heti 3x edzeni
2015. febr. 17. 19:38
9/9 A kérdező kommentje:
Nem keresek kifogast csak elemondtam h mi a szituacio. Es nem voltam biztos abban h 3edzes is eleg egy jo forma kialakitasahoz,de mar vilagos h elrg. Koszonom az osszes valaszolonak a valaszokat!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!