Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jól haladok az...

Flati kérdése:

Szerintetek jól haladok az edzésben? (LENT)

Figyelt kérdés
Szóval 6 hónapja kezdtem,és akkor voltam 54-55 kg most vagyok 58 és fél kg,+iskolába volt egy mérés miszerint 45%-ban vagyok izom és csak 5%-ban zsír, tesitanárom azt mondta hogy ez nagyon jó.És még azt szeretném megkérdezni hogy ilyen testtömeg százalékkal menyi idő alatt lesz kocka hasam(már most is formás de még szeretném fejleszteni)

2015. febr. 13. 13:03
1 2 3 4
 21/36 A kérdező kommentje:
Persze :D amúgy szerintem hasonló genetikám lehet mivel hát soha nem tudtam könnyen hízni,ellentétben könnyen izmosodom!
2015. febr. 13. 16:08
 22/36 anonim ***** válasza:

Én a "tömegelős diétát" fogalomként hoztam fel, hogy ilyen közhasználatban nem létezik, diéta szó jelentése étrend, de a fogalma már erősen megoszlik. Elég ha beírod googleba és szinte minden oldal más fogalommal áll elő. Testépítés szempontjából közhasználatban ezt együtt elég ritkán használják, mint meghatározást. Persze van értelme, hacsak a szavak jelentését néznénk, de szerintem értetted, hogy mit akartam kihozni belőle.

Az "indiános" képet azért raktam ki, hogy vázoljam a kinézetet. Hiába látszik a hasizma, ha amúgy a többi izom fejletlen, hasizomnál meg nem kell akkora tömeg romszálkásan és úgy is látszik a körvonal, nyilván nem lesznek a barázdák mélyen fekvők, de a látszat meglenne, csak persze baromság lenne, de ezt már kifejtettem.

Igen ektomorfok azok, de épp ez a lényege, hogy a legjobb esetet boncolgattuk. ha netalán ő ektomorfos testalkatú, akkor könnyebb lemenni a testzsírral, viszont fél év edzéssel akkor is gyötrelem kevés izom maradna rajta ilyen testzsír mellett. Ha meg legrosszabb esetben endo beütéses akkor meg még jobban felesleges pedálozni a kockahasért pláne nem fél év edzés után, mikor szinte 0 a tömeg. Az a kép is amit linkeltem a legjobb eset , mert annak már kocka a hasa, de a tömeg nem olyan nagy , pedig megkockáztatnám, hogy az már nem naturál. Akkor fél év edzés után hogy nézne ki ha ez a tag több éves edzéssel cuccal "csak" akkora tömeggel rendelkezik ilyen tzs mellett. Ami jól néz ki nyilván, csak lehet akkor mérlegelni.

Az egészből amiket írtam az volt a lényege, hogy még tömegeljen, bár majd jön a kép és akkor vizuálisan is lehet még boncolgatni, de felesleges.

2015. febr. 13. 17:39
 23/36 anonim ***** válasza:

Bocs, nem akartam kritizálni, tulajdonképpen egyetértek. Persze jó volna látni miről is beszélünk, meg hát teljesen más kinél mikor látszik a kockahas. Nálam a testzsír szinte van 15% körül, mégis definiált valamelyest a hasizom. Erős hasfal és erősen alhasra hízás. Persze gondolom aki hasizmot akar, az nem pont ilyet, de hogy hány százaléknál látszik a hasizom, teljesen relativ.

De egy állásponton vagyunk, amíg nincs tömeg, kár szálkásítani!

[link]

2015. febr. 13. 17:56
 24/36 anonim ***** válasza:

"Izmot építeni és szálkásodni nem lehet egyszerre, más étrend kell hozzá.

"

Ezt felejtsétek már el, lehet izmot építeni és szálkásítani egyszerre. Testkompozíció változás a neve, skinnyfat alkatúak számára ideális lehet(ne), viszont marha lassú... Ezáltal semmi értelme. A sima tömegelés-> szálkásítás kombóval sokkal gyorsabban lehet fejlődni.

2015. febr. 13. 19:03
 25/36 A kérdező kommentje:
Hát én nem is akartam egyszerre hiszen tényleg nem lehet :D szóval maradok annál hogy sokat eszek és megpróbálok kizárni minden cukrot,illetve csak a hasznos szénhidrátokat tartom meg..ebből ha fel halmozódóik egy kis zsír akkor azt később le adom(szálkásítóm)
2015. febr. 13. 20:57
 26/36 anonim ***** válasza:
Steph, semmi gond. Nem vettem kritizálásnak, csak leírtam hogy értettem én. Amúgy igen, igaz egyénenként változik kinek mikor kezd el látszódni, ezt írtam is az első hozzászólásnál. Amúgy jó a formád, van tömeg rendesen.
2015. febr. 13. 21:19
 27/36 A kérdező kommentje:
[link] itt a kép..picit homályos de azért a lényeg látszik :S
2015. febr. 14. 13:41
 28/36 anonim ***** válasza:
Most magyaráztam, hogy lehet, csak nincs értelme, de "tényleg nem lehet" . -.-" -.-"
2015. febr. 14. 14:10
 29/36 A kérdező kommentje:
Jól van félre olvastam,de ne öljél már meg kérlek -.-
2015. febr. 14. 14:44
 30/36 anonim ***** válasza:

Amúgy azt hozzátenném, hogy naturálban 10% alá nem érdemes lemenni. 1. az hogy nagyon nehéz, és veszíthetsz bőven izmot. Plusz nem is valami egészséges, megtartani meg lehetetlen.

Egy átlagembernek teljesen felesleges a dolog, aki csak erősödni akar, meg jól kinézni. A 12% is elég alacsony, ha van mellé izomtömeg is, az már fasza forma.

2015. febr. 14. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!