Szerintetek jól haladok az edzésben? (LENT)
Én a "tömegelős diétát" fogalomként hoztam fel, hogy ilyen közhasználatban nem létezik, diéta szó jelentése étrend, de a fogalma már erősen megoszlik. Elég ha beírod googleba és szinte minden oldal más fogalommal áll elő. Testépítés szempontjából közhasználatban ezt együtt elég ritkán használják, mint meghatározást. Persze van értelme, hacsak a szavak jelentését néznénk, de szerintem értetted, hogy mit akartam kihozni belőle.
Az "indiános" képet azért raktam ki, hogy vázoljam a kinézetet. Hiába látszik a hasizma, ha amúgy a többi izom fejletlen, hasizomnál meg nem kell akkora tömeg romszálkásan és úgy is látszik a körvonal, nyilván nem lesznek a barázdák mélyen fekvők, de a látszat meglenne, csak persze baromság lenne, de ezt már kifejtettem.
Igen ektomorfok azok, de épp ez a lényege, hogy a legjobb esetet boncolgattuk. ha netalán ő ektomorfos testalkatú, akkor könnyebb lemenni a testzsírral, viszont fél év edzéssel akkor is gyötrelem kevés izom maradna rajta ilyen testzsír mellett. Ha meg legrosszabb esetben endo beütéses akkor meg még jobban felesleges pedálozni a kockahasért pláne nem fél év edzés után, mikor szinte 0 a tömeg. Az a kép is amit linkeltem a legjobb eset , mert annak már kocka a hasa, de a tömeg nem olyan nagy , pedig megkockáztatnám, hogy az már nem naturál. Akkor fél év edzés után hogy nézne ki ha ez a tag több éves edzéssel cuccal "csak" akkora tömeggel rendelkezik ilyen tzs mellett. Ami jól néz ki nyilván, csak lehet akkor mérlegelni.
Az egészből amiket írtam az volt a lényege, hogy még tömegeljen, bár majd jön a kép és akkor vizuálisan is lehet még boncolgatni, de felesleges.
Bocs, nem akartam kritizálni, tulajdonképpen egyetértek. Persze jó volna látni miről is beszélünk, meg hát teljesen más kinél mikor látszik a kockahas. Nálam a testzsír szinte van 15% körül, mégis definiált valamelyest a hasizom. Erős hasfal és erősen alhasra hízás. Persze gondolom aki hasizmot akar, az nem pont ilyet, de hogy hány százaléknál látszik a hasizom, teljesen relativ.
De egy állásponton vagyunk, amíg nincs tömeg, kár szálkásítani!
"Izmot építeni és szálkásodni nem lehet egyszerre, más étrend kell hozzá.
"
Ezt felejtsétek már el, lehet izmot építeni és szálkásítani egyszerre. Testkompozíció változás a neve, skinnyfat alkatúak számára ideális lehet(ne), viszont marha lassú... Ezáltal semmi értelme. A sima tömegelés-> szálkásítás kombóval sokkal gyorsabban lehet fejlődni.
Amúgy azt hozzátenném, hogy naturálban 10% alá nem érdemes lemenni. 1. az hogy nagyon nehéz, és veszíthetsz bőven izmot. Plusz nem is valami egészséges, megtartani meg lehetetlen.
Egy átlagembernek teljesen felesleges a dolog, aki csak erősödni akar, meg jól kinézni. A 12% is elég alacsony, ha van mellé izomtömeg is, az már fasza forma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!