Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek jól haladok az...

Flati kérdése:

Szerintetek jól haladok az edzésben? (LENT)

Figyelt kérdés
Szóval 6 hónapja kezdtem,és akkor voltam 54-55 kg most vagyok 58 és fél kg,+iskolába volt egy mérés miszerint 45%-ban vagyok izom és csak 5%-ban zsír, tesitanárom azt mondta hogy ez nagyon jó.És még azt szeretném megkérdezni hogy ilyen testtömeg százalékkal menyi idő alatt lesz kocka hasam(már most is formás de még szeretném fejleszteni)

2015. febr. 13. 13:03
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Akkor úgy majd 65-70 kg körül kéne lészálkasítanom?
2015. febr. 13. 14:13
 12/36 anonim ***** válasza:

Tömegelős diéta nincs. Van tömegnövelő kaja, meg szálkásító diéta. Egyik kalória+, másik kalóriadeficit.

Olvasd el tényleg a Sárga Kapszulát megtalálod benne a helyes étrendet tömegeléshez. Kevés nagyon az a mennyiség amit eszel.

2015. febr. 13. 14:15
 13/36 A kérdező kommentje:
Rendben meglesz! köszönöm
2015. febr. 13. 14:16
 14/36 anonim ***** válasza:
Pakolj tömeget, viszonylag minimális zsírosodással és utána majd látod, hogy mikor érdemes szálkásítani, hogy azért formád is legyen szálkásan. Tükör megmutatja.
2015. febr. 13. 14:17
 15/36 anonim ***** válasza:
Szívesen.
2015. febr. 13. 14:19
 16/36 anonim ***** válasza:
58 kg-osan ha okosan edzel es a tomegeles is kb ilyen utemben megy mint most akkor lesz kockahasad szalkasitas nelkul.
2015. febr. 13. 14:43
 17/36 A kérdező kommentje:
Hát igazából remélem hogy ilyen ütemben fogok továbbá is növekedni,de gondolom ez le fog lassulni vagy csak kisebb mértékben fogok növekedni!
2015. febr. 13. 15:22
 18/36 anonim ***** válasza:
Nem fog mivel 58 kg vagy es meg izomtalan. Aki havi 1kg-ot tud feleszedni azon van legtobbszor egy átlagos tomeg. Neked oicivel tobb is menne.
2015. febr. 13. 15:33
 19/36 A kérdező kommentje:
Hát azért nem vagyok annyira izomtalan :D holnap megpróbálok feltenni egy képet,de most szervizbe van a telefonom!
2015. febr. 13. 15:40
 20/36 anonim ***** válasza:

"Tömegelős diéta nincs" ez így nem igaz, mert a diéta maga jelenti az étrendet. Csak nagyvonalakban a szálkásításra szokták ráhúzni, de végülis tökmindegy.

Amit linkeltettek arról az indián gyerekről vagy kiről, azon annyi photoshop van, hogy kiugrott tőle a szemem. Persze amit illusztrálni akartak, az attól látszik.

Ami meg a többi képen van, az erősen ektomorph tipusú emberek. Az ő szárazságuk más tészta, nekik ilyen a genetikájuk, de ha te nem vagy ilyen, akkor nem vagy ilyen. Remélem érthető mit akarok kihozni ebből.

2015. febr. 13. 15:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!