Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ektomorf vagyok, sehogy se...

Ektomorf vagyok, sehogy se tudok tömeget felszedni, van értelme természetgyógyászhoz elmenni?

Figyelt kérdés

Már sokadszorra vágtam neki,legutoljára rutinosabb barátaim segítettek az étrendben,edzéstervben,amit be is tartottam.

Voltam pajzsmirigy vizsgálaton,hátha túlműködik,de az orvos nem talált semmit és azt mondta,mivel a szüleim is hozzám hasonlóan vékonyak,törődjek bele,hogy egyszerűen ilyen alkat vagyok.

Egyik ismerősöm szerint a term.gyógyász megoldás lehet,szerintetek?

2015. febr. 11. 18:07
1 2 3
 11/21 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Ha a makró megvolt akkor, hogy hogy nem fejlődtél? Ha nem fejlődsz egyszerűen növeled a ch-t. De számolhatsz kalóriát. Kinek, hogy tetszik. És a zsírokat se szabad elhanyagolni.
2015. febr. 13. 14:00
 12/21 anonim ***** válasza:
Ez baromság hogy ha makró megvan, akkor fejlődsz. Én speciel napi 6+g/ttkg ch-t toltam, és úgy is alig fejlődtem. Zsír normális volt, amennyi kell, és nem haladtam vele. Ennél több CH-t nem tudtam bevinni, és nem volt meg a kalóriaszükséglet. Arról nem beszélve hogy a test egy bizonyos mennyiségű cht képes feldolgozni, és elhasználni. Utána az zsírrá alakul. Ezért szokták javasolni a zsírbevitel emelését, mert azt nem raktározza el a szervezet.
2015. febr. 13. 14:48
 13/21 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat!
2015. febr. 14. 18:43
 14/21 anonim ***** válasza:

Biztos nem eszel eleget. Ha nincs betegséged akkor maximum nehezebben jön a súly fel, de 1-2 hét után ne számítsz nagy különbségre.

Én is így voltam eleinte, 68kg voltam 183 cm-hez. Simán többet ettem, durván egy év alatt 77 kg lettem. Van ebbe gondolom zsír, de nem zörög már a vállam :DDD

Most akarok én is komolyabban neki fogni. Megvan az étrend és tartod nem lehet akadálya a dolognak. Kajálásnál se egyik napról a másikra akarjál több, mint félkiló csirkét letolni. Fokozatosan szokj hozzá.

2015. febr. 15. 17:07
 15/21 A kérdező kommentje:
Azért amikor 2 hétig eljutsz valameddig és 3,5hónap múlva még mindig ugyanott tartasz.... az szerintem egy kicsit más
2015. febr. 15. 20:18
 16/21 Pörölyfej Béla ***** válasza:
#12-es: Akkor te elég extrém eset lehettél, ilyennel még nem találkoztam. Én világ életemben makrót számoltam, nekem működött. Igaz nem hiszem, hogy olyan nagyon ektomorf lennék.
2015. febr. 15. 20:30
 17/21 anonim ***** válasza:

Én speciel sokat edzettem, és szenvedtem hogy nagyon minimális volt az eredmény. Sztem az a legjobb ha utánaszámol az ember kalóriában is. Meg a ch-nál egy mérték után jobb a zsír. Én 5 felé nem nagyon emelném senkinél, utána jobb ha kalóriára számolod a zsírral.

Ez nyilván személyes tapasztalat, semmilyen tudományos háttér nincs mögötte. De akinek hasonló gondja van, mint pl kérdezőnek, mindig ezt szoktam javasolni: kalóriaszámítás + zsírbevitel növelése.

2015. febr. 15. 21:28
 18/21 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Nem tartom én sem hülyeségnek, én is kísérletezgetnek sok mindenben, aztán ami működik azt hasznosítom.
2015. febr. 15. 21:34
 19/21 anonim ***** válasza:
Hány kiló vagy most egyébként? Mi a célod nagyjából?
2015. febr. 16. 13:04
 20/21 A kérdező kommentje:
64kg vagyok ha már 3-4kg rám jönne én lennék a világ legboldogabb embere
2015. febr. 16. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!