Ektomorf vagyok, sehogy se tudok tömeget felszedni, van értelme természetgyógyászhoz elmenni?
Már sokadszorra vágtam neki,legutoljára rutinosabb barátaim segítettek az étrendben,edzéstervben,amit be is tartottam.
Voltam pajzsmirigy vizsgálaton,hátha túlműködik,de az orvos nem talált semmit és azt mondta,mivel a szüleim is hozzám hasonlóan vékonyak,törődjek bele,hogy egyszerűen ilyen alkat vagyok.
Egyik ismerősöm szerint a term.gyógyász megoldás lehet,szerintetek?
Biztos nem eszel eleget. Ha nincs betegséged akkor maximum nehezebben jön a súly fel, de 1-2 hét után ne számítsz nagy különbségre.
Én is így voltam eleinte, 68kg voltam 183 cm-hez. Simán többet ettem, durván egy év alatt 77 kg lettem. Van ebbe gondolom zsír, de nem zörög már a vállam :DDD
Most akarok én is komolyabban neki fogni. Megvan az étrend és tartod nem lehet akadálya a dolognak. Kajálásnál se egyik napról a másikra akarjál több, mint félkiló csirkét letolni. Fokozatosan szokj hozzá.
Én speciel sokat edzettem, és szenvedtem hogy nagyon minimális volt az eredmény. Sztem az a legjobb ha utánaszámol az ember kalóriában is. Meg a ch-nál egy mérték után jobb a zsír. Én 5 felé nem nagyon emelném senkinél, utána jobb ha kalóriára számolod a zsírral.
Ez nyilván személyes tapasztalat, semmilyen tudományos háttér nincs mögötte. De akinek hasonló gondja van, mint pl kérdezőnek, mindig ezt szoktam javasolni: kalóriaszámítás + zsírbevitel növelése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!