Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van értelme specifikus, "csak...

Van értelme specifikus, "csak fekvőtámasz nap", "csak guggolás nap"-nak?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy edzéskor pl. karra dolgoztam, majd az elfárad átmegyek lábra, ha elfárad megyek hasra, és ez igy ciklusban megy. Azt vettem észre, hogy pl: a karom fejlődik, kicsi mellizom is fejlődik már, de a has kb. semmit, legfeljebb fogytam. Illetve a végén nem is érzem olyan "elfáradtnak" magam.

Van értelme annak, hogy egyik nap csak hasizom, azt dögivel, majd csak kar, csak láb...?

2015. febr. 4. 20:01
 1/3 anonim ***** válasza:

--gömb--

Persze, de akkor a fekvotamasznal nehezebb gyakorlatok is kelleni fognak.

2015. febr. 4. 22:46
 2/3 A kérdező kommentje:

persze nem biztos, hogy értelmesen el tudtam mondani.

Ha mindent igyekszek csinálni, akkor nem érzem magam fáradtnak, plussz nem is fér bele az időmbe minden, vagy elmegy a kedven

2015. febr. 5. 00:42
 3/3 anonim ***** válasza:

--gömb--

Milyen gyakorlatokat csinálsz és mennyit?

Ha saját testsúllyal edzel, akkor nézz utána a fegyencedzesnek. Van egy ilyen című könyv/pdf, amiben nagyjából az edzésmódszer jó, a többi baromság a címmel együtt.

Súlyzós edzésnél is van teljes, és osztott edzesterv.

Teljes testesnel mindent megedzek egy edzésen, de általában nem tul sok gyakorlattal, és keves sorozattal.

Osztottnál mondjuk két izomcsoport kerül sorra egy nap, de akkor többféle gyakorlat és több sorozat megy rá.

Azért írtam, hogy a fekvotamasznal nehezebb gyakorlatok is kelleni fognak, mert annak nincs értelme hogy egy nap csak azt csináld, hacsak nem Oyama a példaképed, aki napi 2000 fekvőtámaszt nyomott le.

2015. febr. 5. 05:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!