Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ektomorf vagyok, sehogy se...

Ektomorf vagyok, sehogy se tudok tömeget felszedni, van értelme természetgyógyászhoz elmenni?

Figyelt kérdés

Már sokadszorra vágtam neki,legutoljára rutinosabb barátaim segítettek az étrendben,edzéstervben,amit be is tartottam.

Voltam pajzsmirigy vizsgálaton,hátha túlműködik,de az orvos nem talált semmit és azt mondta,mivel a szüleim is hozzám hasonlóan vékonyak,törődjek bele,hogy egyszerűen ilyen alkat vagyok.

Egyik ismerősöm szerint a term.gyógyász megoldás lehet,szerintetek?

2015. febr. 11. 18:07
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Természetgyógyász = kuruzslás.

Étrended rossz volt ha nem híztál semmit.

Sárga kapszula elolvasása megvolt?

Étrended milyen volt? Le tudnád írni? Tényleg betartottad?

Kalória többletben voltál?

Milyen edzésterved volt?

Ha ezeket le tudod írni, hamar kiderül hol volt a hiba

2015. febr. 11. 18:21
 2/21 anonim ***** válasza:
Napi 6x hányásig, kétlem hogy ne híznál :DD
2015. febr. 11. 19:48
 3/21 anonim ***** válasza:
Vannak a nemhízáson kívül egyéb tünetek? Akármi.
2015. febr. 11. 20:55
 4/21 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Írd le az étrendet, illetve minden tünetet.
2015. febr. 11. 22:37
 5/21 A kérdező kommentje:

[link]

kb ehhez hasonlót állítottak nekem össze,ugyanígy kijött a napi 160g fehérje és a 300ch.

Amikor elkezdtem 2hétig minden szépen ment,napi 5-6x kaja,heti 3-4edzsés,volt is látszata magamgoz(illetve ahhoz a 2héthez képest).Aztán el kellett utaznom,így 5napig kimaradt a dolog.Mire újra nekiálltam kb 3-4hónapig semmit nem fejlődtem(talán még a 2hét utáni formámban néztem ki a legjobban),pedig ugyanúgy csináltam mindent,annyi változtatással,hogy az eddigi 5-6 étkezést átkonvertáltam 3-4-be(a fehérje,ch nem csökkent),mert nem tehettem meg,hogy 2-3óránként enni tudjak.

Amellett,hogy magas és vékony vagyok meglehetősen idegeskedő,szorongós típus,ezért ajánlották a term.gyógyászt.

2015. febr. 12. 13:58
 6/21 Pörölyfej Béla ***** válasza:
Írtad, hogy ideges típus vagy. Az alvás megvolt? Nyugodtan tudsz aludni? Az egyéni alvásigényednek megfelelő időtartamot töltöttél alvással?
2015. febr. 12. 14:09
 7/21 A kérdező kommentje:
igen,ez nyáron volt,így 7-8óra mindennap megvolt
2015. febr. 12. 16:37
 8/21 anonim ***** válasza:

Szorongáson magad tudsz segíteni, ez lelki, és pszichés eredetű dolog.

Az étrend jó

LENNE ha elég lenne a kalória. Gondolom olyan 70 kiló körül lehetsz. Ehhez kb 3500+ kalóriát kéne naponta bevigyél, hogy ténylegesen képes legyél gyarapodni.

Ehhez képest nagyon kevés a kalóriád.

Kalóriatöbblet nélkül NEM fogsz fejlődni. Ezért nem fejlődtél eddig se.

Növeld a zsír bevitelét telítetlen zsírokból. Olajos magvakat egyél többet, tojás is remek erre a célra, napi 5 mehet lazán. Oliva, kókuszolaj is jó.

Ha megemeled a kalóriabevitelt, akkor 1-2 hónap alatt látványos lesz a különbség az eddigiekhez képest.

2015. febr. 12. 21:02
 9/21 A kérdező kommentje:

Erre nem is gondoltam... a zsírokat tényleg eléggé elhanyagoltam egy idő után.Ráadásul csak 64kg vagyok.

Az esetleg probléma lehet(ett),hogy az ételt a kezdeti 5-6 adagból,3-4re tömörítettem?

2015. febr. 13. 00:27
 10/21 anonim ***** válasza:

Az nem gond, csak legyen meg a napi bevitel.

A kalória a kulcs, én is beleestem ebbe a hibába kezdőként, hogy makrók meg voltak, de a kalória nem. Így ektóként nagyon lassan fejlődtem. Tényleg haladtam, csak lassan.

Én úgy tapasztalom, hogy ez a makró számolás inkább mezo-endo nak jó nagytöbbségben. Nekünk a kalóriára is figyelni kell. Én azóta szalonnát, tojást, és földimogyorót tolok minden nap, és ezekkel viszonylag könnyű fedezni.

2015. febr. 13. 10:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!