Tényleg káros a fehérje és öli a hímivarsejteket?
Én 8 évig szedtem kiegészítőket, mire egyszer csak begyulladt a bal térdem és nem tudták miért van bármilyen kivizsgálásra mentem is el. Aztán a sportkórházban őrjöngött a pali, hogy nem hiszi el, hogy ilyen vackokat miért szednek be emberek és leállított. Azóta tünetmentes a térdem.
Nyilván nem 100% hogy attól volt, de igen valószínű. Nyilván az sem biztos, hogy másnak is előfordul ez valaha is az életében.
És nyilván az sem biztos, hogy csak ezt okozza a túlzott fehérje bevitel hosszútávon.
Mellesleg jelenleg a cutler gym-be járok és az öltözőben minden nap hallom a panaszokat, hogy vagy ízületi vagy nyirokcsomói dagadás, duzzanat, gyulladás van.
"Nyilván van annyi eszem, hogy tudom, hogy nem öli a h.ivarsejteket."
Ez eddig nem derült ki.
Figyelj, amielőtt ilyen hülyeségeket kérdezel, a googléba beírhatnád, hogy fehérje / fehérjék.
Már hogy a fenébe lenne káros, mikor jobban ellenőrzik, mint a gyógyszereket. Sokan nincsenek tisztában a dolgokkal, de úgy osztják az észt, mintha ők lennének a legnagyobb szakértők. Az ilyen embereket lesz.arom / semmibe veszem :) Meg kinevetem magamban, hogy te barom bárcsak tudnád milyen hülyeségeket beszélsz, akkor talán megszégyelnék magukat.
A szervezetnek 4 dologra van szüksége : Szénhidrát,Fehérje,Zsírok,Ásványok
8 ev szedes utan begyullad a terded..
Igen,ez 100 % hogy a feherje miatt van.
Nekem is eltört a karom amikor feherjet ittam,biztos attol.
"Én 8 évig szedtem kiegészítőket, mire egyszer csak begyulladt a bal térdem"
XDXDXDXD
Nemár, mi van ittXDD
"A szervezetnek 4 dologra van szüksége : Szénhidrát,Fehérje,Zsírok,Ásványok"
Kihagytad az anabolikus szteroidokat, de semmi gáz, elvégre azért isszuk a fehérjét hogy bekerülhessenek a szervezetbe ezek is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!