Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogyan növeljem a tömegem?

Hakk. kérdése:

Hogyan növeljem a tömegem?

Figyelt kérdés
180-182cm vagyok és 53-55 kg között ingadozik a testsulyom. Elakarok kezdeni gyúrni és arra lennék kiváncsi hogy hogyan növeljem a tömegem a legyorsabban és eredményesebben. Sokan a zöld jumbot mondták hogy vegyem de én nem értem hogy mi kell nekem miből mennyi és nekem ne olyat írjatok hogy ebből ennyi meg annyi % ha fogalmam sincs miről beszélsz. Az étrendemmel nemlenne gond csak még aztse tudom miket kéne enni amitől hízok stb.. És nem érdekel a sok nagyképü hogy neki 40,50,60 as karja van senki nemkezdte 50 es karral szoval az ilyenek hanyagoljanak értelmes és megmagyarázott válaszokat kérek köszönöm.És még annyi hogy nézegettem googleba de mindegyik oldal mást ír..
2015. jan. 31. 01:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem te bármit megehetsz,nem lehetsz nagyon hajlamos a zsírosodásra.A lényeg hogy egyél rendesen.És rendszeresen csinálod mellette a súlyzós edzést,biztosan fejlődni fogsz.Két hónap edzés után kipróbálhatód a zöld jumbot,valóban hoz pár kg tömeget.Semmi ördöngösség nincs az adagolásában.Van benne egy adagoló kanál azzal dobsz egyet a shakeredbe edzés után.
2015. jan. 31. 07:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Body.builder.hu. Edző válaszol rovat. Regisztráció. Sárga kapszula letöltése. Ott minden le van írva érthetően.
2015. jan. 31. 10:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Elsőnek: nem súlyzos edzést csinálok van multifunkcios gépem. És hiába eszek folyamatosan van mikor direkt nemis mozgok inkább semmit csak zabálok egész nap és semmi felhízok max olyankor 1 kg-ot nap végére reggelre meg lefogyok vagy 2 kg-ot ezt nemértem mivel több kaloriát viszek be mint amennyit leadok. Jumbot meg 20 ezer ft os szarságokat biztos hogy nem fogok megvenni nem azért mert nem engedhetném meg hanem inkább mert nem fogok költeni havonta 20 ezreket sok hülyeségre sokan mondták hogy vegyek jumbot de én inkább aminek értelmét is látom pedig ezis elég drága az a whey protein meg valami kreatinon gondolkoztam és vennék ezek mellé egy dextozt és a másik meg hogy nembirok sokatse enni hiába tömöm magamba nem fogok hányni azért hogy megegyek pl 3 rántotthust egy evésre :) a másodiknak pedig szerinted nem néztem meg? ez a csöves body még regisztálnise engedett és olvasgattam de azis 5 különbőző módon írja le és szerinted ha értettem volna nagyon itt kérdezgetném? :)
2015. febr. 9. 01:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Látom már akkor hogy mi itt a gond. Fogyatékos vagy.
2015. febr. 16. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!