Hogyan növeljem a tömegem, ha gyors az anyagcserém?
Három hónapja járok konditerembe (heti 4-5x) 70 kiló vagyok és hiába "zabálok" a súlyom nem nagyon növekedett van amikor 73kilóra is felmegyek de aztán visszaesek 69-70 közé.
Sok tésztát,csirkét,halat,zöldséget eszek. És 2 hete kezdtem el napi 1 adagoló kanál 100% Whey scitec nutrition professional fehérjét inni. Lehet növelni kéne a fehérjepor bevitelt mondjuk napi 2adagra minimum, de nem hiszem, hogy ez olyan sokat számítana inkább az lehet a gond, hogy gyors az anyagcserém ami persze nem lenne gond ha nem szeretnék tömeget nölveni de hát szeretnék...
Olyan nagyon kötött étrendem nincsen.
Reggeli 1banán és 2szendvics vagy egy alma 2szendvics
ebéd általában tonhalas,tengergyümölcsei,darálthúsos spagettik ebből 500gramm körül + 50-60gramm uborka vagy más zöldség, ebédre szoktam még natúr csirkemellet ebből is olyan 500grammot+rizs uzsonna ugyanez Meg Lazacot szintén 500gramm+krumpli/rizs,rántott hús párizsiasan rizsel
vacsorára teljes kiőrlésű zsömle szalámival sajtal zöldségekkel vagy szalámi helyett sonka
Most nem írom le melyik nap mi ezek váltakoznak néha 1-1 főzelék becsúszik. Olyan 500-600grammos adagokat eszek főétkezésnél. 10órai és uzsonnára 250-350gramm körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!