190g fehérje,50g zsír,430g ch,3000 kcal, mivel növeljem a
kalóriát?
Figyelt kérdés
76kg vagyok, és 4000 kcal-ra lenne minimum szükségem a shopbuilderes kalkulátor szerint a növekedéshez, de +1000 kcal-t, hogy vigyek még be? Amit anyám főz házikosztot egyek belőle vagy micsoda? Mert pont kijövök költőpénzből a kajámra, már plusz kalóriákra nem tudok költeni. Van itthon általában csoki, meg mondom, ilyen húsleves, vagy pörkölt, tehát ezek a magyaros kaják, amik távol vannak a testépítős étkektől, de nem tudom már mit kellene pluszban ennem. Nem gondoltam volna, hogy ez lesz a problémám, hogy kevés lesz a kalória, de mivel vigyem feljebb? 18 éves fiú vagyok.
2014. ápr. 20. 23:25
1/6 anonim válasza:
50g zsír szálkásításhoz is kevés.Amúgy a válasz a rizs.
2014. ápr. 20. 23:28
2/6 A kérdező kommentje:
330g rizs megy le így is naponta. Esszenciális zsírokat nem számoltam bele az 50g-ba.
2014. ápr. 20. 23:35
3/6 anonim válasza:
Ne foglalkozz a shop builderes kalkulátorral én kiszámolom neked 160 gramm fehérje 2x76([testsúlyod]152) zsír nagyjából 20-50 gramm nem kell olyan komolyan venni amatőr szinten a minimum zsiradékot ha egy picit hintáztatod még jót is tesz a hormon háztartásodnak, szénhidrát ha hízékony alkat vagy(endomorfabb jellegekkel bírsz) akkor 3-4x testsúly=228-304 ha atletikusabb alkat vagy(mezomorf) akkor 4-5 x76gramm szénhidrát ha nehezen hízó vagy (ektomorf)akkor 5.5-7x76
aztán jönnek az extrém verziók ha nagyon endomorf vagy akkor 2es szorzó ha nagyon ektomorf akkor lehet hogy kell a 8as szorzó is de nem hiszem hogy 76 kilóval ektomorf vagy endomorf lennél ha csak nem vagy nagyon magas vagy nagyon alacsony kalóriával ne nagyon foglalkozz maximum szálkásításnál amúgy meg elég ha csak a szénhidrát zsír valamint fehérje beviteledet figyeled. :) remélem hogy segítettem ha valamit nem értesz kérdesz privátban akár.
2014. ápr. 20. 23:37
4/6 A kérdező kommentje:
177cm vagyok, szerintem mezomorf. Régebben mikor edzettem, könnyen jött rám a tömeg napi 100g fehérje bevitellel is, manapság meg, ha odafigyeltem, és nem ettem össze minden hülyeséget, akkor fogytam 2kg-ot is 1 hónap alatt semmi diétával, ezért is gondolom a mezomorfot. Tehát akkor ez így megfelelne? Mert, ha 5x76= 380g ch-ra van szükségem kb, akkor már kicsit így is túlléptem, és ha ennék még 100g rizset, akkor meg bőven, és lehet gyorsabban híznék..
2014. ápr. 20. 23:43
5/6 anonim válasza:
elég bőven ha így nem fejlődsz akkor máshol van a hiba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!