Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tulevessel kapcsolatos kerdes?

Tulevessel kapcsolatos kerdes?

Figyelt kérdés
Tegnap hogy is mondjam megvadultam. Sutit, kekszet, csokit ilyesmiket ettem eleg nagy mennyisegben. Nem birtam mar annyira reg ettem finomakat. Na most valoszinuleg a sszervezetem nem nagyon tudott mit kezdeni ennyi mindennel es hat gyorsan tavozott, ha ertitek mire gondolok... Ma kompenzalaskeppen 180gon tartom a cht. A kerdes(ek): ha kijott nem szivodott fel 100% ban, ill hogy ezzel helyre allhat e a rend?
2015. jan. 29. 16:42
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem vagy versenyző gondolom, tehát nincs probléma belőle.

Egy nap zabálástól nem lesz semmi bajod, hosszabb távú emelkedett kalóriabevitel mellet zsírosodsz.

2015. jan. 29. 17:17
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem nem vagyok versenyzo, egy picit tulporogtem ezt az allando tisztan evest, es sajnos tegnap mintegy rohamban elkapott nagyon durvan. Sokaig 200-220 g chn voltam es valoszinuleg ezert.
2015. jan. 29. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ne kövesd 110%ig a diétát. Néha bűnözz egy héten 1-2x kicsit, és nem lesz többet ilyen. Mivel nem vagy versenyző, tényleg nem számít.
2015. jan. 29. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a baj a 100%-os tisztánevéssel. 80/20 aranyt tartsd meg tiszta/nemtiszta kajákkal és rendben leszel.
2015. jan. 29. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!