Edzesel kapcsolatos tobi lent?!
Nem tudom minek kell játszani a gernyákot. Nincs ékezetes billentyűzete, lehet, hogy nem profi gépelő. Attól, hogy nem tud gépelni, mert kihagy betűket vagy félrenyom, még lehet jó a helyesírása papíron. Tudom, hogy ma már nagyon alap dolognak számít a gépelés, meg kívülről-betéve vágni a számítógép részeit, de nem mindenki ül egész nap a gép előtt. Az iskolákban meg elég gyatra az informatikaoktatás. Na ennyit erről.
Itt van az edzésterv, belinkeltem neked. A rúddal jó lesz majd először bicepszezni, mert az elég nehéz. Sajnos a 2kg-os súlyzó neked kevés lesz. Lábra is kell edzeni, arra figyelj oda. Még fontos a kajálás. Ha lehet vigyél be sok fehérjét. Halból, csirkéből, sovány húsokból. Ehetsz még marhát, sertést is. Köretnek jó a rizs. Ehetsz még hüvelyeseket is, például babot. Lehetőleg teljes kiőrlésű kenyeret fogyassz. Hanyagold az édességeket, meg a csokit. Többet nem tudok mondani, mert nem ismerem a jelenlegi edzéstervedet, de célszerű lenne azzal kezdeni amit belinkeltem neked és aztán nehezíteni. Sok sikert! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!