Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Edzesel kapcsolatos tobi lent?!

Jozsika2012 kérdése:

Edzesel kapcsolatos tobi lent?!

Figyelt kérdés
Sziasztok, egy ideje nekifogtam edzeni, edzoterembe nincs lehetosegem eljarni mert falun lakok es a varosba ugyan van edzoterem de ha beleszamitsuk az utat meg a berletet sokba kerul es nem vagyunk anyira gazdagok. Tehat bicepszre, alkara, haizomra, tricepszre, hatra szoktam edzeni van egy fekvenyomo padom,2db 2kg sulyzom, van 1 rud aminek a vegen kb 10-15 kb sulyok vanak szeretnek egy edzestervet kerni toletek, inkab tomegnovelo gyakorlat kene?

2014. aug. 22. 11:05
 1/8 A kérdező kommentje:
14 evet toltom 2014 szeptember 30.an es fiu vagyok
2014. aug. 22. 11:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Előbb tanulj meg értelmesen írni, ha megy, akkor az sem baj, ha helyes is.
2014. aug. 22. 11:12
 3/8 anonim válasza:
A magyar helyesírás szabályai c. könyv kb. fél kilót nyom, ha azt emeled le sűrűn a polcról, nagyon jó eredményeket fogsz elérni! Mozgás terén is, és még ha ki is nyitod, meg is tanulhatsz helyesen írni! Hajrá-hajrá!
2014. aug. 22. 11:26
 4/8 anonim ***** válasza:
Legyen inkább fegyencedzés, abból akár még valami helyesírás is ragadhat rád.
2014. aug. 22. 11:33
 5/8 - palilaci - ***** válasza:
Lábat nem edzel csirke gechi?
2014. aug. 22. 12:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Jo,koszonom mindenkinek rendesek vagytok csak azt tudom mondani..az ember kerdez toletek oszinten ti meg ezt csinajatok,cseszetek meg
2014. aug. 23. 08:32
 7/8 - palilaci - ***** válasza:
Írni nem tudsz, fogalmazni nem tudsz, csirke akarsz lenni, alapokkal nem vagy tisztában.
2014. aug. 23. 10:29
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom minek kell játszani a gernyákot. Nincs ékezetes billentyűzete, lehet, hogy nem profi gépelő. Attól, hogy nem tud gépelni, mert kihagy betűket vagy félrenyom, még lehet jó a helyesírása papíron. Tudom, hogy ma már nagyon alap dolognak számít a gépelés, meg kívülről-betéve vágni a számítógép részeit, de nem mindenki ül egész nap a gép előtt. Az iskolákban meg elég gyatra az informatikaoktatás. Na ennyit erről.

[link]

Itt van az edzésterv, belinkeltem neked. A rúddal jó lesz majd először bicepszezni, mert az elég nehéz. Sajnos a 2kg-os súlyzó neked kevés lesz. Lábra is kell edzeni, arra figyelj oda. Még fontos a kajálás. Ha lehet vigyél be sok fehérjét. Halból, csirkéből, sovány húsokból. Ehetsz még marhát, sertést is. Köretnek jó a rizs. Ehetsz még hüvelyeseket is, például babot. Lehetőleg teljes kiőrlésű kenyeret fogyassz. Hanyagold az édességeket, meg a csokit. Többet nem tudok mondani, mert nem ismerem a jelenlegi edzéstervedet, de célszerű lenne azzal kezdeni amit belinkeltem neked és aztán nehezíteni. Sok sikert! ;)

2014. aug. 25. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!