Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kezdő fiatal ektomorf vagyok,...

Kezdő fiatal ektomorf vagyok, segítség?

Figyelt kérdés

Nincs konkrét kérdésem,szinte minden könyvszerű dolgot elolvastam a testépítésről, nagyon sokat utána nézegettem már 2 éve olvasgatok a sport után, de eredmény nincs. 3 hónapot kondiztam most kimaradás nélkül, előtte egy két hónapokat kondizgattam de össze vissza..

Menet közben viszont felmerül bennem egy két kérdés, nagyon magas is vagyok és baromi vékony, de szerintem kicsit azért izmos.

Kérem csak az írjon vagy reagáljon erre, akinek van mondjuk napi egy kérdésre energuiája, és akivel tudom tartai a kapcsolatot, vagy aki szimplán tippeket akar adni hogy mit csináljak.

Ha ugyan iylen helyzetben lévő ember ír annak csak még jobban örülök mert elképzelésem nincs hogy hogy fogok megcombosodni ebből a ropi alkatból.. nagyon jó lenne saját tapasztalatokat hallani..

2015. jan. 29. 12:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a sok-sok segítséget, nagyon hazsnos volt az összes információ.

értem, akkor a zsírbevitel lehet a probléma mert csak CH fehérjére öszpontosítottam.

2015. jan. 29. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!