Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jók így az edzésnapok?

Jók így az edzésnapok?

Figyelt kérdés

Hali!

Heti 3x járok kondizni(hétfő-szerda-péntek vagy kedd-csütörtök-szombat), tömegnövelés a cél..

eddig egyik nap: Hátaztam-lábaztam, másik nap: karoztam, harmadik nap melleztem-vállaztam..de most olvastam hogy a mellezés-vállazás nem jó egy nap...

Mit tanácsoltok melyik nap melyik izomcsoportra edzek?

2015. jan. 27. 00:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát elég nagy hülyeséget olvastál, mert a mell és a váll jól megfér egy napon. A hát-láb nap na az már tényleg baromság, mint ahogy az is, hogy egy háromnapos edzéstervben külön van a karozás. Nézz már rá egy kicsit a testedre, hogy melyik a nagyobb; a lábad vagy a karod? Akkor szerinted melyiket kéne különvenni?

Ezenkívül egy karedzés félóra, míg egy hát vagy láb önmagában is legalább egy óra. Szóval ez így nagyon aráyntalan!

Jó háromnapos felosztások;

Hétfő: Hát, váll

Szerda: Láb

Péntek: Mell, kar

Hétfő: Hát, mell

Péntek: Váll, kar

Hétfő: Mell, váll, tricepsz

Péntek: Hát, bicepsz, alkar

Hétfő: Combhajlító, hát

Szerda: Váll, kar

Péntek: Combfeszítő, mell

Hétfő: Hát, kar

Péntek: Mell, váll

Hasazás mindegyiknél mehet hétfőn és pénteken (de akár szerdán is), vádlizás szintén mehet többször is.

2015. jan. 27. 06:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!