Jók így az edzésnapok?
Hali!
Heti 3x járok kondizni(hétfő-szerda-péntek vagy kedd-csütörtök-szombat), tömegnövelés a cél..
eddig egyik nap: Hátaztam-lábaztam, másik nap: karoztam, harmadik nap melleztem-vállaztam..de most olvastam hogy a mellezés-vállazás nem jó egy nap...
Mit tanácsoltok melyik nap melyik izomcsoportra edzek?
Hát elég nagy hülyeséget olvastál, mert a mell és a váll jól megfér egy napon. A hát-láb nap na az már tényleg baromság, mint ahogy az is, hogy egy háromnapos edzéstervben külön van a karozás. Nézz már rá egy kicsit a testedre, hogy melyik a nagyobb; a lábad vagy a karod? Akkor szerinted melyiket kéne különvenni?
Ezenkívül egy karedzés félóra, míg egy hát vagy láb önmagában is legalább egy óra. Szóval ez így nagyon aráyntalan!
Jó háromnapos felosztások;
Hétfő: Hát, váll
Szerda: Láb
Péntek: Mell, kar
Hétfő: Hát, mell
Péntek: Váll, kar
Hétfő: Mell, váll, tricepsz
Péntek: Hát, bicepsz, alkar
Hétfő: Combhajlító, hát
Szerda: Váll, kar
Péntek: Combfeszítő, mell
Hétfő: Hát, kar
Péntek: Mell, váll
Hasazás mindegyiknél mehet hétfőn és pénteken (de akár szerdán is), vádlizás szintén mehet többször is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!