Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olyan feneket szeretnék, mint...

Olyan feneket szeretnék, mint Jen Selter. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hello,

Hasonló hàtsót szeretnék, mint Jen Selteré. Nem tudom, hogy milyen gyakorlatokkal érhetnék el hasonló eredményt. Nem pont ugyanolyat szeretnék,mert nins annyi edzésre lehetőségem, mint neki. Soha nem sportoltam semmit kondiba se jàrtam még. De nem vagyok elhìzva vagy ilyenek.. Viszont izmosodni szeretnék mindenhol egy picit ill. feszesedni és kerekedni a fenekemen. Addig oké, hogy veszek fitness bérletet de milyen gyakorlatokkal érhetek el jó eredményt?

2015. jan. 26. 16:10
1 2
 11/13 - palilaci - ***** válasza:
Maradtál volna csendben
2015. jún. 7. 11:07
 12/13 anonim ***** válasza:

Megjött valami nagyon okos rajongó. A nők lapjából biztos remekül informált vagy, hogy működik a testépítés, és a biológia.

De végülis biztos, cérna vékony lábak + egy hatalmas (idomtalan) fenék biztos a kemény edzés, és nem a sebész érdeme.

[link]

Ennél több nem kell. Még esetleg lehet röhögni az edzésein, de ennyi.

4 év alatt: kicsit tónusosoabb izmok a dereka körül, combján. Semmi + tömeg sehol. KIVÉVE A SEGGE. Nah az meg mint egy ólajtó, akkora lett. Hát nyilván. Én pedig jay cuttler vagyok, és naturál.

2015. jún. 7. 12:48
 13/13 anonim válasza:

Egyébként igaz. Ha tényleg edzene úgy mint pl én vagy más fitnes-es nő/lány akkor látszódna az izom a combján, a vádliján és a fenekén is látszódna egy ilyen kis izomgumó(nem tudom hogy mondjam). Szóval ez egy szépen elvégzett plasztikai műtét.

:)

2015. jún. 24. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!