Olyan feneket szeretnék, mint Jen Selter. Mit csináljak?
Hello,
Hasonló hàtsót szeretnék, mint Jen Selteré. Nem tudom, hogy milyen gyakorlatokkal érhetnék el hasonló eredményt. Nem pont ugyanolyat szeretnék,mert nins annyi edzésre lehetőségem, mint neki. Soha nem sportoltam semmit kondiba se jàrtam még. De nem vagyok elhìzva vagy ilyenek.. Viszont izmosodni szeretnék mindenhol egy picit ill. feszesedni és kerekedni a fenekemen. Addig oké, hogy veszek fitness bérletet de milyen gyakorlatokkal érhetek el jó eredményt?
Implantatum. Tudom rossz ezt olvasni, de attol kerek a feneke.
De kitoressel, felhuzassal, guggolassal is nagyon szep eredmenyeket lehet elerni ha van melle etrend.
Jah es eddz mindenre!
Ezekre keress ra:
Alapismeretek
Tömegnövelő étrend
Kezdő átmozgató edzésterv
httl://asargakapszula.hu/
[link] **
Plusz egy jo fele multivitamint szerezz be!
Rossz hír1
Ha nincs olyan genetikad akkor SOHA nem lesz.
Rosszhír2
Szerintem is plasztikazott.
Ne elerhetetlen idealokat kövess mert akkor csak lerombolid az önkeped. A sajat testedből hozd ki a maximumot.
Egy minőségi popi vagy 10000 dollár, úgyhogy kezdj el gyűjtögetni. Egyébként rendkívül ronda az a csaj mind arcra, mind testre, ne akarj olyan lenni.
Ha viszont edzeni akarsz az dícséretes, azzal sokkal jobb alakot összehozhatsz mint az említett agyatlan csitrié.
Mint említették: sárga kapszula google, letöltés, elolvasás
Nézz meg egy képet az orrplasztika előttről. Meghát nekem elég ránézzek erre a képre:
Az meg hogy vékony, és karcsú (ennyire) az szerintem nem vonzó. Mellesleg amennyire én tudom ezt a torna szerű fittneszvonalat képviseli, ami meg mint tudjuk arra nem jó amire eladják. Alakot ténylegesen súlyzós edzéssel lehet formálni, nem bohóckodással. A genetikailag modell alkatúaknak, meg akik már elérték jók az ilyenek egy szinten tartásra, de egyébként meg ne hitegessék már az embereket azzal hogy ezektől lesz jó feneked, FŐLEG olyan ne már, aki nem megdolgozott érte, hanem "csalt". Bevallaná, mindenki szemen köpné, és rá se figyelne.
Meg csak most nézzük a dolog ténylegességét, és röhelyességét:
A csaj attól híres hogy "jó" a segge. Igaz sok celeb van akiről hasonló értékek mondhatóak el, de én ezektől agyhugykőgörcsöt kapok. Ezt nevezte ganxsta teljesítmény nélküli teljesítménynek:
https://www.youtube.com/watch?v=6oja8yxkqxg
(akkórohagymeg!) :D :D
És de! Csak azért mondod mert fiú koliban vagy! :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!