Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Olyan feneket szeretnék, mint...

Olyan feneket szeretnék, mint Jen Selter. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Hello,

Hasonló hàtsót szeretnék, mint Jen Selteré. Nem tudom, hogy milyen gyakorlatokkal érhetnék el hasonló eredményt. Nem pont ugyanolyat szeretnék,mert nins annyi edzésre lehetőségem, mint neki. Soha nem sportoltam semmit kondiba se jàrtam még. De nem vagyok elhìzva vagy ilyenek.. Viszont izmosodni szeretnék mindenhol egy picit ill. feszesedni és kerekedni a fenekemen. Addig oké, hogy veszek fitness bérletet de milyen gyakorlatokkal érhetek el jó eredményt?

2015. jan. 26. 16:10
1 2
 1/13 - palilaci - ***** válasza:
100%

Implantatum. Tudom rossz ezt olvasni, de attol kerek a feneke.

De kitoressel, felhuzassal, guggolassal is nagyon szep eredmenyeket lehet elerni ha van melle etrend.

Jah es eddz mindenre!

Ezekre keress ra:

Alapismeretek

Tömegnövelő étrend

Kezdő átmozgató edzésterv

httl://asargakapszula.hu/

2015. jan. 26. 16:15
 2/13 - palilaci - ***** válasza:
100%

[link] **

Plusz egy jo fele multivitamint szerezz be!

2015. jan. 26. 16:16
 3/13 anonim ***** válasza:
87%

Rossz hír1

Ha nincs olyan genetikad akkor SOHA nem lesz.

Rosszhír2

Szerintem is plasztikazott.

Ne elerhetetlen idealokat kövess mert akkor csak lerombolid az önkeped. A sajat testedből hozd ki a maximumot.

2015. jan. 26. 16:22
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Egy minőségi popi vagy 10000 dollár, úgyhogy kezdj el gyűjtögetni. Egyébként rendkívül ronda az a csaj mind arcra, mind testre, ne akarj olyan lenni.

Ha viszont edzeni akarsz az dícséretes, azzal sokkal jobb alakot összehozhatsz mint az említett agyatlan csitrié.

Mint említették: sárga kapszula google, letöltés, elolvasás

2015. jan. 26. 16:31
 5/13 - palilaci - ***** válasza:
100%
Jen azert messze all a rondatol sőt. Az egy dolog, hogy mutogatja magat es azt se tudja mit csinal, viszont sok embert motival AZZAL. Es ezt nem azert mondom mert fiu suli-koliba vagyok...
2015. jan. 26. 16:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézz meg egy képet az orrplasztika előttről. Meghát nekem elég ránézzek erre a képre:

[link]

Az meg hogy vékony, és karcsú (ennyire) az szerintem nem vonzó. Mellesleg amennyire én tudom ezt a torna szerű fittneszvonalat képviseli, ami meg mint tudjuk arra nem jó amire eladják. Alakot ténylegesen súlyzós edzéssel lehet formálni, nem bohóckodással. A genetikailag modell alkatúaknak, meg akik már elérték jók az ilyenek egy szinten tartásra, de egyébként meg ne hitegessék már az embereket azzal hogy ezektől lesz jó feneked, FŐLEG olyan ne már, aki nem megdolgozott érte, hanem "csalt". Bevallaná, mindenki szemen köpné, és rá se figyelne.

Meg csak most nézzük a dolog ténylegességét, és röhelyességét:

A csaj attól híres hogy "jó" a segge. Igaz sok celeb van akiről hasonló értékek mondhatóak el, de én ezektől agyhugykőgörcsöt kapok. Ezt nevezte ganxsta teljesítmény nélküli teljesítménynek:

https://www.youtube.com/watch?v=6oja8yxkqxg

(akkórohagymeg!) :D :D

És de! Csak azért mondod mert fiú koliban vagy! :D :D :D

2015. jan. 26. 16:46
 7/13 Szergej55 ***** válasza:
Egy sebész doki csodákra képes. Amúgy guggolj súllyal, csinálj kitörést súllyal, ezek nagyon alap dolgok egy ilyen cél esetén.
2015. jan. 26. 16:55
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi az igazság a fenekével kapcsolatban, de Én a testét nem mondanám rondának: [link]
2015. jan. 26. 18:15
 9/13 Szergej55 ***** válasza:
Csak anatómiailag lehetetlen elérni, hogy a fenék a láb izmosodása nélkül legyen izmosabb.
2015. jan. 26. 20:48
 10/13 anonim válasza:
35%
Gratulálok a sok buta embernek, aki szerint Jen az orrműtéten kívül bármiféle beavatkozáson átesett :) Ha rendszeresen követnétek és néznétek az edzéseit, rájönnétek, hogy iszonyat nagy kitartása van, atom jó edzésterve és gyönyörű, tónusos izmai. Nézzetek jobban utána, mielőtt okoskodtok. A Nikenak vajon megéri egy műpopsis lányt szponzorálni, amikor ellenkezik az elveikkel? Nem. Akkor jó. :)
2015. jún. 7. 10:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!