Mit gondoltok, ilyen feneket tényleg el lehet érni, vagy csak szilikon?
Figyelt kérdés
Valljuk be, nem semmi és jó inspiráció lenne, de én ami ilyet láttam eddig, mindig szilikon volt :/
2015. jan. 11. 16:32
1/5 anonim válasza:
Jó genetikával igen, anélkül esélytelen.
2/5 anonim válasza:
Ilyen formas testhez es mellekhez ilyen alacsony testzsirr iszonyat jo genetika kell.
3/5 anonim válasza:
Ez a mell mű.
A fenék viszont szerintem nem az. Sőt néhány másik képén nem is annyira penge.
Egy szó s mint száz. Nem tudom, hogy milyen nem túl egészséges kiegészítőkkel élnek a női fitness képviselői, de egy alapból kerek fenékből simán lehet ilyen. Szóval ha az alap forma megvan és nem lapos, csúcsos vagy épp plöttyedt. Már 15 évesen
4/5 anonim válasza:
Akinek ilyen a genetikája annak el és ez nem feltöltött vagy szilikonos.
5/5 anonim válasza:
Nem valószínű, hogy szilikon. Viszont nézd meg a gerincét a képeken. Mindig pucsít és/vagy erős a gerincgörbülete ami hozzásegít egy kicsit optikailag ehhez a fenékhez. Ettől persze jó feneke van, csak még jobbnak mutatják.
Edzéssel el lehet érni hasonlót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!