Mellizom edzés otthoni gyakorlat?
Figyelt kérdés
Ki szeretnék alakítani itthon egy jól kinéző mellizmot, sajnos anyagiak miatt nem nagyon van lehetőségem konditerembe járni maximum itthonra venni pár súlyzót. Tudom beírom google aztán fél perc alatt megvan, de én saját tapasztalatok alapján szeretnék egy jó kis edzés tervet ha lehet mert olyan tyúkmellű vagyok hogy az vicc :D2015. jan. 22. 20:14
1/3 anonim válasza:
Fekvőtámasz szélesen,szűken,széken, tolodzkodni
2/3 anonim válasza:
amit az előző írt, azon kívül lehet tárogatni is kézisúlyzóval. ja, és a testes többi részére is edzeni
3/3 Pörölyfej Béla válasza:
Fekvőtámasz.
Kézisúlyzóval tárogathatsz, csinálhatsz áthúzást ha le tudsz feküdni valamire. Egykezesekkel is lehet egyébként fekvenyomni, otthonra biztonságosabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!