Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Írna nekem valaki edzéstervet?...

Írna nekem valaki edzéstervet? (FONTOS) Többi lent

Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok, 165 cm 47 kg. Testzsírszázalék: 8%, Vázizomszázalék:39%. Itthon tudnék edzeni, rendelkezésemre állnak kisebb kézisúlyzók, húzódzkodó rúd, lábgép.Most sem vagyok se kövér, se vékony. Amit elszeretnék érni:formás,erős test (kézilabdázom)

2015. jan. 17. 23:01
 1/7 anonim ***** válasza:

A testzsírszázalékot nem tudom honnan vetted de nem annyi mert akkor nem akarnál formásodni és nem irnál ilyet hogy nem vagy vékony

Ez a 8% [link]

2015. jan. 17. 23:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Iskolában mérték..a vékonyt úgy értettem, hogy nem vagyok "kórosan vékony"-anorexiás. A vázizomszázalékot is ott mérték, az pedig állítólag túl sok..de ez számomra kevés. Szeretek edzeni, csak azt nem tudom mit csináljak, hogy legyen is eredménye. Szeretnék "erős" lenni.
2015. jan. 17. 23:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Viszonylag már van izmom: Húzódzkodásban folyamatosan 6-ot akármikor megcsinálok, de ha van tétje akár 10-et is. Fekvőből az évfolyamon én tartom a rekordot lányok között (minden évben felmérik és átírják). Felülés is megy bár azt nem szeretem annyira. A kezemet imádom edzeni, szeretek húzódzkodni *-*, fekvőzni. De szeretnék eredményes is lenni. A genetikám mások szerint jó. (akármennyit eszek nem hízok, bár mostanság hanyagolom az édességeket, szénhidrátot, viszont sok fehérjét:tojás, hús, tej, túró, sajt eszem.)
2015. jan. 17. 23:37
 4/7 - palilaci - ***** válasza:

Első dolgot tehát izmot építeni, hogy legyen formája a testednek ezt pedig tömegnövelő étrendel és súlyzós EDZÉSSEL érheted el. De megteszi a Fegyencedzés is. Étrend azért kell, hogy legyen miből építkeznie a testednek, edzés pedig azért mert ez "kényszeríti" az izmokat arra, hogy tápanyagokat vegyenek fel ami által nagyobbak, erősebbek lesznek. Tömegnövelés menyjen 4-6 hónapig aztán meglátod, hogy mennyire zsírododsz.

Ezekre keress rá a googléban:

Alapismeretek

Tömegnövelő mintaétrend

Fegyencedzés pdf (csak az edzés részét olvasd a többi fasság)

Jah és ne gyere azzal, hogy:

Nem akarsz túl izmos lenni. Nyugi nem leszel

Ettől még csaj maradsz, nem nő farkad

Ennyi lenne. Még segítek abban, hogy neked kell napi:

80-90g fehérje ezt beviheted: húsból, hal, tojás, túró

250-300g szénhidrát: zab, tk pékáruk, rizs, krumpli, zöldség

50g telítetlen zsír: lenmagolaj, halolaj, kókuszzsír

A [link] -n találsz még tápanyagtáblázatot és hasznos cikkeket is.

Jah az lemaradt, hogy szerezz be egy alap multivitamint (scitec mega daily one, biotech usa vitabolic)

2015. jan. 18. 10:08
 5/7 A kérdező kommentje:
Ilyen a hasam: [link]
2015. jan. 18. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Es a karom: [link]
2015. jan. 18. 20:17
 7/7 - palilaci - ***** válasza:

Guggolás

3x15 (ha megy könnyen súllyal nezísd)

Kitörés

3xbukásig

Húzódzkodás

3xamennyi megy

Fekvőtámasz

3x amennyi megy

Invertált evezés

3x15 (ha már könnyen megy mehet súllyal)

Hídtartás

3xameddig bírod.

Ezt ismétled hétfőn, szerdán, pénteken. Amit fentebb írtam a táplálkozásról, azt pedig tartsd be ha eredményt is akarsz.

2015. febr. 7. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!