Valaki irna nekem egy edzestervet? Kezdo vagyok
Guggolás, húzódzkodás vagy lehúzás csigán mellhez, fekvenyomás, vállból nyomás két egykezessel, állva bicepszezes rúddal, hátsó támaszos tolodzkodas vagy csigán letolás tricepszre. Hasra hasprés vagy lábemelés függeszkedve. Vádlira pedig valamelyik vádli gépen pár sorozat.
Amúgy minden gyakorlatból 3-4 munkasorozat kellene, sorozatonként 10-12 ismétléssel. Kivéve vádli és has, ott mehet nagyobb ismétlésszám.
Pedig ma már nem akartam írogatni, be akarom majd fejezni.:-)
Edzés után kellene minél hamarabb meginni. Vigyed magaddal a port shakerben és edzés után csak vizet öntesz hozzá, összerázod és mehet az arcba.
Ez is kb ugyanaz, mint amit Snadorzsolt írt, csak videiban, hogy könnyebb dolgod legyen. :D
Szóval:
Hétfő: Guggolás, fekvenyomás rúddal, lehúzás csigán mellhez széles fogással, mellről nyomás rúddal, bicepsz állva rúddal (lehet francia rúd is), hátsó támaszos tolódkodás, hasprés, vádli gépen. Mindenből 3-3 sorozat, sorozatonként 10-12 ismétlésszámmal akkora súllyal amennyivel éppen megy ez az ismétlésszám.
Szerda: lábtoló gépezés, fekvenyomás egykezesekkel, evezés rúddal, vállból nyomás ülve egykezesekkel, bicepszezés egykezesekkel, letolás tricepszre csigán, lábemelés függeszkedve, vádli gépen.
Péntek: guggolás, fekvenyomás rúddal, mellről nyomás rúddal vagy vállgépen (ha van), egykezes súlyzóval evezés, bicepsz állva rúddal, fekve homlokra engedés rúddal, hasprés, vádli.
Kb ez lenne, de variálhatod ahogy neked jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!