Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ti milyen ismétlés tartományba...

Ti milyen ismétlés tartományban dolgoztok felkarnál?

Figyelt kérdés

Tricepsz ?

Bicepsz ?

Alkar ? Váll ?

2015. jan. 20. 14:15
 1/6 HarciCsiga ***** válasza:

Kulon alkarozni nem szokttam

Karnal a 10-20as ismetlesek hoznak nekem a legjobban vallnal prdig alapgyakorlatokhoz alacsony ism.(5-8) izolaciohoz magas mint karhoz neha meg magasabb ism. Szam

2015. jan. 20. 14:24
 2/6 tkodit ***** válasza:

tricepsznél 15-ig el szoktam menni, de ez gyakorlatfüggő.

bicepsz: 8 körüli ismétléseket szoktam nyomni szerintem.

alkarra külön nem edzek, vállnál pedig nagyon gyakorlatfüggő. Nyomásoknál inkább a súlyt próbálom emelni, 12 ismétlés fölé nem megyek, míg az izolálóbb gyakorlatoknál (előreemelés, oldalemelés, oldalemelés döntött törzzsel) gyakran használok vetkőző sorozatot, sok ismétlést, és minden finomságot, mivel ezeket kis súllyal végzem.

2015. jan. 20. 14:38
 3/6 anonim ***** válasza:
Gyakorlattól függ, de ezek mind magasismétlészámosak nálam. Nagyjából ilyen 20-15-12-t kell elképzelni. Vállat én is próbáltam nagyobb súllyal, csináltam mellről nyomást viszonylag kevés ismétléssel, de úgy éreztem nem tesz jót az ízületeimnek, ezért inkább maradok magas ismétlésszámon, a fekvenyomás, mellnyomás, így is nyírja eléggé, bár ott sem megyek le nagyon alacsony ismétlésszámra. Oldalemelés nem is megy nagyobb súllyal, a rángatózásnak meg nem látom értelmét. Alkart nem edzek.
2015. jan. 20. 14:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Karnál 8-10 vállnál alacsony ismetlesszam.

Az alacsony ismetles nem tesz rosszat az izuletnek. A rossz kivitelezés tesz rosszat neki

2015. jan. 20. 15:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Tricepsz és bicepsz is 15 ismétlés/sorozat. Nem nagy súllyal, de szépen lassan, kontrolláltan.

Váll gyakorlat függő.

2015. jan. 20. 15:11
 6/6 anonim ***** válasza:

tricepsz 12

bicepsz 8

alkart nem csinálok

váll 12-15

2015. jan. 20. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!