Zyzz mondhatni bevállalta a rövid életet egy tartalmasabb életért plusz jó testért? ÉRtem mé ezeken túl a csajozást stb.
Ez a veleszületett szívbetegség azért lett elhintve, hogy legyen fedősztori a hirtelen halálnak. Nyilván így is, úgy is egyértelmű a dolog.
Tartalmas életbe én is belekötnék. Azt nem tudom tartalmas életnek nevezni amije volt. Sokan irigylik, felnéznek rá, mert a testével csajozott, és bulizott 0-24.
Szerintem ha valaki elmegy egyetemre, akkor elég vad, és oltári bulikba kerül, és kiélheti magát ilyen téren. Ez még így se tartalmat ad az életednek, azt szerintem család ad, és olyan kihívások ami egy igazi férfit érnek. Nem pedig hülyére koxolni a fejem, és a legnagyobb problémám az legyen, hogy milyen alsógatyában táncoljak épp.
Én nem szeretem az arcot azért, amit megtestesít, és képviselt. Viszont annyi hasznát látom, hogy van akiket motivál a mozgásra, ami legalább valami. És csak reménykedni lehet hogy akit ő indított el ezen a sporton nem fogja azt a vonalat is követni, amit megtestesített.
A tartalmas élet alatt értem például azt is,hogy mellékszereplő volt egy filmben.
Szerintem nem minden átlag ember kerül oda be. :)
..és van fenn youtuben videó is,hogy egy csatornában szerepelt (egyszer tuti)
de gondolom többször is,mivel népszerűbb volt már :-))
és tudott fogni magán egy 100 ezres rajongótábort.
Jól akart kinézni és a rossz testalkatával nem tudta volna naturálba ezt végig vinni max sok kemény évvel,talán.. Szerintem
Áldozatot kell hozni. Ezt Ő megtette. Engem is ő motivál és fog is. Igaz és nem cuccozok és nem is akarok, sem drogozni. Pozitív szemszöge is van a történetének.
Ja és a fájdalom a barátod! :)
Egyik ismerősöm személyesen is beszélt vele, ismerte is, mondta, hogy a drogok, a koksz és a dohányzás mellett az alkohol sem állt tőle távol.
Bár mindjárt levezetik, hogy itt hazudok, mert idejövök GYK-ra hazudni, mert bármi érdekem ezt szolgálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!