Zyzz mondhatni bevállalta a rövid életet egy tartalmasabb életért plusz jó testért? ÉRtem mé ezeken túl a csajozást stb.
Szerintem nem latta ennyire előre a dolgokat.
Az emberek akik minden koxot és drogot beszednek azok nem bátrak hanem hülyék.
Az "utólagos előrelátás" tipikus esetét alkalmazod. Zyzz valószínűleg egy átlagos koxoló tükörmajom volt, mint amiből ma is sokan szaladgálnak. 99%-uk nem hal bele a koxolásba, ő sem tudni, hogy abba halt-e bele közvetlenül, mindenesetre besz..pta. Valószínűleg nem mérlegelt túlságosan, és minden bizonnyal nem volt tudatában, hogy ez lesz a vége.
Egy dolog viszont dühít. Szerinted Zyzz tartalmas életet élt? Amit én láttam belőle, az a sekélyesség mintapéldája.
Egyes emberek épp a világ keletkezésével kapcsolatos elméleteket kutatják, vannak akik a megújuló energiaforrásokra áldozzák életüket, mások orvosként napi szinten életeket mentenek, és vannak akik meg "szimplán" otthon maradnak, és felnevelnek egy gyereket.
Demagóg példák, de ezeket például tartalmas életnek nevezem. Amit Zyzzről tudok, az cseppet sem becsülendő.
Szerintem sokan nem tudják itt mennyit koxolt zyzz. Fent volt a stack-je az interneten.
Olyan sokat nyomatott hogy ahhoz képest még kicsi is volt. Ehhez jön ugye a kokain és társai mert ez az aesthetic lifestyle nem csoda hogy meghalt,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!