Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Zyzz mondhatni bevállalta a...

Zyzz mondhatni bevállalta a rövid életet egy tartalmasabb életért plusz jó testért? ÉRtem mé ezeken túl a csajozást stb.

Figyelt kérdés
Mivel cuccozik valaki így jóval hamarabb benne van a halál a pakliban. Hogy-hogy nem félt? Pedig szerintem tuti félt,de ti cuccoznátok egy ilyen életért,hogy tudnátok biztosan,hogy olyan lenne?

2015. jan. 19. 21:25
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
89%
elég valószínű nem félt, ugyan olyan gyökér volt mint az átlag emberek akik lemennek gyúrni 2 hónapot aztán beszednek minden sz4rt, hogy jól nézzenek ki. attól, hogy tudod egyszer rá fogsz b4szni még nem érzed át a jelentőségét, kb mint a hitel felvétel vagy a dohányzás.
2015. jan. 19. 21:28
 2/27 anonim ***** válasza:
63%
Kb úgy volt vele ,hogy úgyse én.. mindig mással történik és így leszarta . Amúgy meg drogozott is ez mellé szóval.. nem ez volt az egyetlen problémája.
2015. jan. 19. 21:36
 3/27 anonim ***** válasza:
nem védeni akarom öt de miért gondoljátok hogy cuccba halt bele?
2015. jan. 19. 21:48
 4/27 anonim ***** válasza:

Szerintem nem latta ennyire előre a dolgokat.

Az emberek akik minden koxot és drogot beszednek azok nem bátrak hanem hülyék.

2015. jan. 19. 21:52
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
A rengeteg kox+partydrogok nagyon megviselik a szivet.
2015. jan. 19. 21:53
 6/27 tkodit ***** válasza:
91%

Az "utólagos előrelátás" tipikus esetét alkalmazod. Zyzz valószínűleg egy átlagos koxoló tükörmajom volt, mint amiből ma is sokan szaladgálnak. 99%-uk nem hal bele a koxolásba, ő sem tudni, hogy abba halt-e bele közvetlenül, mindenesetre besz..pta. Valószínűleg nem mérlegelt túlságosan, és minden bizonnyal nem volt tudatában, hogy ez lesz a vége.

Egy dolog viszont dühít. Szerinted Zyzz tartalmas életet élt? Amit én láttam belőle, az a sekélyesség mintapéldája.

Egyes emberek épp a világ keletkezésével kapcsolatos elméleteket kutatják, vannak akik a megújuló energiaforrásokra áldozzák életüket, mások orvosként napi szinten életeket mentenek, és vannak akik meg "szimplán" otthon maradnak, és felnevelnek egy gyereket.

Demagóg példák, de ezeket például tartalmas életnek nevezem. Amit Zyzzről tudok, az cseppet sem becsülendő.

2015. jan. 19. 21:56
 7/27 anonim ***** válasza:
én ugy halottam hogy a boncolás szerint egy veleszulettet szívbetegsége volt és a korai halála elkerulhetetlen volt
2015. jan. 19. 21:56
 8/27 anonim ***** válasza:
84%
Hát ilyen a világ, valakinek ez a tartalmas... képzelheted milyen értékrendje lehet..
2015. jan. 19. 22:03
 9/27 anonim ***** válasza:
70%
Clen + szauna.
2015. jan. 19. 22:11
 10/27 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem sokan nem tudják itt mennyit koxolt zyzz. Fent volt a stack-je az interneten.

Olyan sokat nyomatott hogy ahhoz képest még kicsi is volt. Ehhez jön ugye a kokain és társai mert ez az aesthetic lifestyle nem csoda hogy meghalt,

2015. jan. 19. 22:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!