Mivel tudnam helyettesiteni?
Figyelt kérdés
kisbabam van es meg szoptatok. Kezdokent lepnek be elsonek egy edzoterembe, hogy izmosodjak (nagyon vekony vagyok) es mindenhol azt olvastam, hogy edzes utan jol esik az izmoknak az erre a celra kitalalt turmix. VISZONT! Mivel, mint mondtam, szoptatok, megvan kotve a kezem ezzel kapcsolatban. Allitolog hatassal van a tejre. Kerdem en: mivel tudnam helyettesiteni ezeket az edzesutaniakat, amivel ugyanolyan (vagy hasonlo) eredmenyre jutok?2015. jan. 12. 22:09
11/13 anonim válasza:
Egyébként gratulálok a babához :) élvrzd ki ezt az időszakot, sajnos nem tart sokáig :(
12/13 anonim válasza:
most az, hogy fehérje túrmixot iszol, pont ugyan olyan hatással lesz a tejedre, mintha ennél 2 tükörtojást...
13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenki valaszat. Nem a feherjeturmixal kapcsolatban, hanem az etkezessel kapcsoatban kerem majd ki a velemenyet. Arra jutottam, hogy turmixot semmikeppen, raeraz, amikor meg nem szopizik Babu.
Igenigen, ezt mar sokan mondtak, hogy elvezzem ki, amig lehet. Bar en nem erzem annyira az ido mulasat, nem tellik olyan gyorsan...bar ha belegondolok, hogy mindjart fel eves huuhaa. :)
2015. jan. 13. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!