Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel egyem a zabpelyhet?

Mivel egyem a zabpelyhet?

Figyelt kérdés
Nemrég edzek, és össze akarok állítani egy tömegnövelő étrendet. Reggelente mivel egyema zabpelyhet, úgyértem tejjel vagy mivel?
2015. jan. 11. 12:27
1 2
 11/13 tkodit ***** válasza:

A tej valóban nem a leghasznosabb élelmiszer, de kávéba, esetleg zabpehelybe finom, és akinek nem érzékeny rá a gyomra, az miért ne igya? 10 gramm laktóz senkinek a fejlődését nem fogja agyonb..zni.

Más kérdés: miért ragaszkodsz a zabpehelyhez? Nem rossz kaja, csak remélem nem hiszed azt, hogy kötelező reggel azt enni, csak mert a body.builder.hu-ról mindig ez ömlik. Ha nem esik jól, ne edd, semmi baj nincs a rizzsel, vagy más jó szénhidrátforrással, reggel se.

2015. jan. 11. 13:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy mindenképp érdemes zabpelyhet fogyasztani. Jó rostforrás, ráadásul jó zsírokat tartalmaz. Mindemellett nem is drága. Mellékesen még finom is.
2015. jan. 11. 13:59
 13/13 anonim ***** válasza:
én van, hogy vízzel + fehérjével, van, hogy tejjel + fehérjével, tejjel sokkal-sokkal finomabb. Vizes verziót részesítem előnyben, de a tejes finomsága a vizeshez képest tagadhatatlan.
2015. jan. 11. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!