Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel illetve mennyire szereti...

Mivel illetve mennyire szeretitek a zabpelyhet enni reggelre?

Figyelt kérdés

Ti mivel eszitek a zabpelyhet?

probáltam ugy hogy zabpehely+víz be a mikróba megmelegítettem vàrtam pár percet majd rá a fahéj de olyan szinten ilyen omlos szerű lett... ( kicsit undorító volt ) mit javasoltok hogy készítsem el hogy ne legyen ilyen?

esetleg lehet tejjel is enni?

illetve müzlit meg tejet adok hozzá vagy ez a cukor miatt nem jó?

2014. jan. 20. 10:39
 1/10 anonim ***** válasza:

Én sima meleg csapvízzel felöntöm hogy megszívja magát, utána meg eszem. Nekem tetszik hogy ilyen puritán íztelen, ha mikróba teszed és felfőzöd az már zabkása. Tejnek nem sok haszna van, meg ront a pehely felszívódásán, müzli se annyira nyerő.

Barátkozz meg vele :) Nem olyan borzasztó az

21/F

2014. jan. 20. 10:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Proteinnel ízesítem. Nem elég csak a zabpehely, kell mellé fehérjét is bevinned.

http://www.youtube.com/watch?v=V4a4j_cPmg4

2014. jan. 20. 11:11
 3/10 anonim ***** válasza:

Tömegelésnél lehet tejjel inni(napi 1-1,5 decibe nem halsz bele), diétánál valóban vízzel kéne.

Megpróbálhatod rántottába belesütni, vagy ledarálva a fehérjével turmixként meginni.

2014. jan. 20. 11:37
 4/10 anonim ***** válasza:

viz megszívja magát,

lekvár, méz, mogyivaj, fahéj, kakaó,

2014. jan. 20. 11:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Én megfőzöm vízben, rakok bele egy kis kakaó port (nem a cukros szart, sima hollandit), stevia édesítőt, aztán elkeverem. Általában reszelek bele almát, vagy mirelit meggyet teszek bele, aztán egy kis fahéj még a végén ízesítésnek. Lehet bele magokat is tenni, vagy akármilyen gyümölcsöt, kinek mi jön be.

Ha nagyon sietek, akkor meg felöntöm fehérje turmixal simán, aztán belapátolom, miután megszívta magát.

Csak fantázia kérdése az egész.

2014. jan. 20. 14:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Zab+víz+natúr fehérje, ebbe kávé, holland kakaó, fahéj, FlavDrops csepp... és imádom.
2014. jan. 20. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Kókuszreszelék is mehet bele ha úgy kívánod.
2014. jan. 20. 14:20
 8/10 anonim ***** válasza:
a cukor csak akkor gáz, ha szálkásítasz, de a reggeli kevés kicsi cukor nem akkora nagy baj, pláne, ha mozogsz is rendszeresen intenzíven.
2014. jan. 20. 14:41
 9/10 anonim ***** válasza:
Igen, reggel kevésbé gond a cukor, mivel hasonlóan ki vagy ürülve, mint edzés után(persze korántsem annyira, hogy akár tömegelésnél indokolja a direkt cukorfogyasztást, csak inkább reggel, mint máskor).
2014. jan. 20. 14:50
 10/10 A kérdező kommentje:

Aha értem vagyis akkot ez igy mehet hogy Zabpehely+Tej+Müzli???( valamilyen cini minis,gabonapehely stb... )

Tömegelek a testalkatom ektomorf

Heti 4 szer kondizom H,K,Sz,Cs és heti 2-szer Kick Box H,Sz

2014. jan. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!