Mivel egyem a zabpelyhet?
Figyelt kérdés
Nemrég edzek, és össze akarok állítani egy tömegnövelő étrendet. Reggelente mivel egyema zabpelyhet, úgyértem tejjel vagy mivel?2015. jan. 11. 12:27
2/13 - palilaci - válasza:
Most lefogják harapni a fejem de Én tej+fehérje mert jobban csúszik. De eheted vízzel, kefírrel, protein turmixal.
3/13 anonim válasza:
A tejet csak a hülye issza . megcsinálsz 1 fehérje turmixot rá öntöd aztán annyi.
4/13 - palilaci - válasza:
Látod mondtam:D napi 3 deci tejtől meghülyülsz és beszőrösödik a talpad
5/13 anonim válasza:
felesleges inni . Nincs benne semmi hasznos az a probléma.
6/13 anonim válasza:
Én tejjel iszom, és igen hülye vagyok...
7/13 anonim válasza:
5. enni is felesleges,úgy is kiszarod,nem?nagyjából ennyi értelme volt a hozzászólásodnak,ha valaki tejjel jobban szereti igya azzal,nem fog negyed liter tejtől összeomlani a szervezete az illetőnek
9/13 anonim válasza:
én is megiszok kábé 2-3 decit a kávéba...azért azt elég rossz lenne tej nélkül. húúúú plusz 10-12g cukor neeee
10/13 anonim válasza:
Én azért naponta nem iszok tejet, de néha belefér, pláne ha tömegnövelésről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!