Ha a fehérjeport nem megiszom, hanem megsütöm mondjuk palacsintának, akkor is ugyan úgy hasznosul?
Figyelt kérdés
2015. jan. 10. 17:17
1/4 anonim válasza:
azt el tudom képzelni, hogy a palacsintát fehérje porral kenjem meg, de azt, hogy hogy sütöm bele, azt nem tudom, hogy kivitelezzem... a palacsinta az liszt meg szódavíz
de amúgy, ha megsütöd, is hasznosul igen... max lelassítod a felszívódást azzal amibe belesütöd
2/4 anonim válasza:
Hát, nem vagyok szakértő, de a fehérje hőre átalakul(pl.:amikor tojást sütsz). De hogy ez a tápértékén változtatna-e azt nem tudom. Szerintem nem, mert sok ilyen poros-sütős receptet látok.
3/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem lesz rosszabb sütve, ugyanúgy hasznosul. Kreatívkodj csak bátran!
4/4 anonim válasza:
Szerintem megér egy próbát, én most lettem kész a fehérjepudinggal :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!