Guggolas erőkeretben ugyan az mint szabad sulyos guggolas? Ugy értem erőkeretnél nem von ki valami stabilizáló izmokat?
Attól függ, mit hívsz erőkeretnek. Mert az én szótáramban, az erőkeret végülis szabadsúlyos, csak van egy vízszintes merevítés, amire ha gáz van, rátudod dobni a súlyt.
A rögzített pályás meg szerintem a smith keret lesz, és ott nem kell annyira a stabilitásra koncentrálni, mivel egy rögzített pályán mozog. Viszont több irányból is meglehet edzeni a combot vele.
Másként hatékony :D
Sokan azt mondják, nagyobb súllyal lehet dolgozni smith kereten, nálam valamiért mégis ennek az ellentéte igaz.
Térdfájósoknak jó megoldás lehet, kevésbé veszi igénybe a térdet, de más "stabilizációs" izmot is, így ajánlot felváltva végezni a szabadsúlyos változatot is, ha van rá lehetőség.
De ahogy elöbb is írtam, a smith keretben én azt szeretem, ott előrébb tudom tenni a lábam, és kegyetlenül megdolgozza úgy az elülső combot. Vádlizásnál is előszeretettel használom.
De izlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!