Ez a vádli? Ok? Képpel
Jessica Simpson varázsolt magának fél-max. 1 év alatt ilyen vádlit... Túl izmos vagy sem? Nem számít, én fele ilyen formás vádlival is boldog lennék. Tanácsok? Futás nekem nem hoz eredményt..
vádlizás közben/után ordítanod kell a fájdalomtól, ennyi. ez a lényeg. sőt, még másnap is rossz lesz, de a vádli az tényleg olyan, hogy egész nap cipeli a 40-50-60-80 kilódat, szóval megszokta a terhelést.
meg a technikán van a lényeg. mikor leengeded magad vagy a súlyt, jól ki kell nyújtani az alsó holtpontig, és onnan nem kvázi visszarugózni, mert akkor sokat segít az achilles ín. hanem szépen koncentráltan, rugózás nélkül maximális nyúlástól maximális összehúzódásig kell végezni minden egyes ismétlést.
jaj bocsi a link kimaradt :D
kb. fél évig csináltam, hogy elmentem futni napi 4 km-t, minden nap, és minden másnap lábtolós gyakorlatot, szedtem fehérje port és semmi nem látszódott. amúgy vega vagyok, mert sajnálom az állatokat, de amikor még nem voltam, akkor sem izmosodtam...
amire képtelen lennék, hogy számoljam a kalóriákat... én nem tudom, erre hogy képes valaki, becsülöm őket, de nekem nem megy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!