Velemeny a vadlimrol? (keppel)
Figyelt kérdés
Velemenyeket varok, az a helyzet hogy ha nem is sportolok meg miegysmas akkor se akar leepulni az izomzat. Most hogy szerenyebb korulmenyek kozott kell meghuznom magam, a kezem is kisebb lett, de a vadlim nem.
2014. okt. 10. 14:34
1/18 anonim válasza:
És most itt milyen véleményt vársz? Vagy ennek most mi lenne az értelme? Bocsi, nem megsérteni vagy kötözködni akarok, csak nem értem hogy egy vádliról milyen véleményt kellene mondanunk? Nem edző embereknél is van simán ilyen vádli.
4/18 A kérdező kommentje:
Csak sima velemeny erdekelt volna hogy mennyire izmos, bar konditerbe nem jarok, ott biztos vannak jobb labu emberek is, de akiket eddig lattam az utcan meg mindenfele, sokuknak a laba 1 kis fogpiszkalo, sot a legtobb testepitonek mondo ember labra nem is gyur, aztan ugy is nez ki.
En biciklizessel ertem el ilyen vadlit, sose szedtem semmilyen feherjet vagy hasonlot. Szoval naturba olyen a labam, amit eddig sok ember megirigyelt tolem a kornyezetemben.
2014. okt. 10. 14:57
5/18 anonim válasza:
Szóval most dicséretet vársz? Gratulálok hozzá használd egészséggel.
6/18 anonim válasza:
Fehérjét fogyasztani szoktunk és nem szedni. Egyébként nagyon úgy jön le hogy fogalmad nincs az alapokról, és számodra a fehérje az nem naturáltság. Ha sosem fogyasztottál volna fehérjét semmilyen formában, hidd el nem lenne lehetőséged most írni, mert nem is élnél. Táplálékkiegészítő formájában kapható fehérje sem más, mint TÁPLÁLÉK. De gondolom igen nehéz leszűrni abból az összefoglaló névből hogy TÁPLÁLÉKkiegészítő. Tehát koncentrált élelmiszer.
7/18 anonim válasza:
Még van mire gyúrni. Futással még rá tudnál dolgozni. Amúgy alakul.
8/18 anonim válasza:
Az enyém másfélszer ekkora. Genetika, a jó édes anyját. Fogpiszkálót akarok, nem vagyok és nem is akarok kigyúrt, izomember lenni.
9/18 Andi80018 válasza:
Na, hát akkor jóvan, meg is van a vélemény a vádlidról. Örülj neki, hogy ha irigylik.
10/18 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy nincs fogalmam arrol hogy mit szoktak szedni a testepitok, sose szedtem semmit. Amugy az utolso kommentelo, at erzem a helyzeted, nekem is sokszor egy atok hogy ilyen labam van, akarhogy lustulok meg minden, nem akar vekonyodni. Egy lehetoseg van, a testem tobbi reszen is fel kellesz tornazni az izomzatomat.
2014. okt. 10. 15:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!