Tapasztalat, vélemény a dr. Lenkei-életerő erős multivitaminról? Van olyan jó ár/értékben mint a mega daily one, vagy a vitabolic?
Értem. De ha csak napi egy-két kapszula menne, akkor kb úgy jönnék ki mint a fenti példákkal nem?
Ez elfelejtettem odaírni, sorry:)
Szóval nem 10 kapszula menne egy nap. Az tényleg sok lenne. Vagy ez ilyen zacskós formula, mint a multi pro?
Mert ha igen, akkor valóban drágábban jönne ki a dolog.
Az a baj vele, hogy akkor A-vitaminból és az ásványi anyagokból nem fogod bevinni a kellő mennyiséget.
Másik nagy baj (legalábbis az én szememben), hogy ha nála vásárolsz, akkor pénzt juttatsz a szcientológia egyháznak, Dr. Lenkei Gábor saját bevallása szerint már több mint 1 millió dollárral(!) támogatta azt a szektát.
sandorzsolt!
A Lenkei már csak az alap szinten árul többféle tablettából/kapszulából álló tasakos multivitamint, az erősebb csomagjai AZONOS tablettákat tartalmaznak, amelyekből 6-8-10-12 db-ot kell bevenni a különböző erősséghez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!