Valakinek Kayla Itsines edzésterv vélemény?
Szia!
Az egész dolog ott kezdődik, hogy le kell ülnöd egy papírral kitalálni a saját edzéstervedet. Kayla azt írta a könyvben, hogy nem túl jó egy napon erősíteni és cardiot csinálni, a nyújtógyakorlatokat viszont simán csinálhatod minden nap, ha úgy tetszik. Van a könyvben egy mintabeosztás, ott hétfő-szerda-péntek az erősítő nap, és a többi ugye a cardio. Hétvégére én tettem egy pihenőnapot, mert az izmaidnak kell a regenerálódás, de ha teljesen kezdő vagy többet is tehetsz egy hétre. A 9. hétig a cardio edzés LISS legyen, onnan majd berakhatsz HIIT-et is. A könyvben egyébként van egy kis rész, ahol leírja neked, hogy hányadik héttől mit lehet csinálni, de neked kell személyre szabni az edzettségi szintednek megfelelően. Remélem minden felmerülő kérdésre válaszoltam, ha nem kérdezz nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!