Csúnya mellemen változtatna, ha kigyúrnám magam? (képpel)
Figyelt kérdés
igen,már megint én,bocs
ilyenné:
5.-6. kép
akkor lehetne jobb a mellem? és milyen súlyokkal kéne tornáznom? mert csak itthon szeretnék inkább..
youtubos videókra. Olyanokra is szoktam amiket férfiak csinálnak..
2014. dec. 28. 21:51
1/18 A kérdező kommentje:
hogy a helyére izmot építeni,és akkor lenne vmi formája.. vagy nem is tudom.
2014. dec. 28. 21:53
2/18 anonim válasza:
Ilyen nem leszel szteroidok nélkül.
3/18 anonim válasza:
Ez bizony koksz.
Aki majd beléd szeret, az úgyis elfogad így, sőt, szépnek fogja találni.
Változtatni tudod az edzéssel, csak nem annyira, mint azokon a képeken, amiket linkeltél.
4/18 anonim válasza:
Csak szilikon mell segíthet a problémádon.
5/18 anonim válasza:
Amúgy meg szerintem nincs vele semmi baj.De ha annyira zavar akkor inkább látogass meg egy plasztikai sebészt.Még az is jobb min ha tönkretennéd magad.Egyébként meg a második képsorozatban bemutatottak közül amelyiknek van valami melle az mind szilikon.Mert egy nőnek ilyen szárazon "elfogynak" a csecsei.
7/18 A kérdező kommentje:
akkor már megint arra jutottam,h nem vagyok sehol..
A szilikont pedig nagyon át kell gondolni,félek is tőle,a műtét utáni fájdalmaktól,szenvedéstől,h meg-e éri. Főleg h egy idegen darabbal nem biztos h "önmagamnak" érzeném magam.
:) :(
2014. dec. 28. 22:25
8/18 anonim válasza:
Ha ebből szeretnél szebb mellett,akkor nem tudod elkerülni a plasztikai sebészt.Bocs de ezen nem segít semmiféle edzés.Itt annyira nem szerencsések a genetikai adottságok,hogy nagyjából mindenből a legelőnytelenebbet örökölted.
9/18 anonim válasza:
Esetleg ha még fiatal vagy, és fejlődsz még, akkor érdemes volna kivárni azt a pár évet, mert változhatsz elég sokat addig.
10/18 anonim válasza:
Elkezdhetsz sportolni, kis mellizomtól formásabb lesz a melled is, ha zsírból esetleg fogysz, akkor a melled is arányosabb lehet, plusz a hormonok is alakítanak még rajta sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!