Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elenged ahelyett hogy változta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elenged ahelyett hogy változtatna?

Figyelt kérdés
Párommal 11 hónapja vagyunk együtt. Ritkán találkozunk, kb havonta 4-5ször. Nem lakunk messze egymástól. Soha nem beszéljük meg előre mikor jön, egyszer csak telefonál, és jön. Ennek az a vége, hogy már nem merek sehova elmenni, nehogy pont akkor akarjon jönni, és akkor az az egy találkozás is elmarad. A köztesidőben meg még telefonon sem keres. Mondtam neki, ez így nem jó. De inkább elenged, hagyja hogy szakítsak, hogy találjak mást magamnak. És álítja hogy szeret...De 2 lépést nem tesz azért, hogy inkább jobb legyen, ehelyett inkább belenyugszik a szakításba.
2014. okt. 12. 06:33
 1/10 A kérdező kommentje:

Húú, így külső szemmel nézve, ha más tette volna fel a kérdést, szánalmasnak érezném.

Kérdésem, bennem van a hiba, hogy ennyivel nem elégszem meg?

Hülyeséget csináltam, hogy szakítotam?

2014. okt. 12. 06:35
 2/10 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok? Nekem 17 évesen volt ilyen az első 3 hónapban, az első barátommal. Addig amíg csak ismerkedtünk. Utána már napi szinten találkoztunk, vagy 2-3 naponta.

Persze nem kell minden időt együtt tölteni, nem vagytok össze ragasztva. De azért 11 hónapig csak heti egyszer találkozni. Nem is ismeritek egymást úgy, ahogy kéne.

Az a férfi, aki kicsit is szereti a nőjét, még láb nélkül elkúszik hozzá.

Vissza ne menj hozzá!

25L

2014. okt. 12. 06:43
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Havonta 4-5ször vagytok együtt???

Nem lehet, hogy te vagy a mellékutca?? Vagy esetleg az egyik mellékutca a sokból???

Persze, hogy belenyugszik, hiszen havi 4-5 találkára akad más is, ez nem olyan egetverően sűrű!

2014. okt. 12. 06:48
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem kapcsolat, max dughato opció vagy neki.
2014. okt. 12. 06:49
 5/10 anonim ***** válasza:

Nagyon jó, hogy szakítottatok!

Sajnos nekem az jött le, hogy csak a szex miatt járt hozzád, és csak akkor, amikor neki éppen kedve volt!

Hogy milyen sűrűn találkozgattok, az még nem lett volna gond, de az milyen dolog, hogy soha fel sem hív?

Lehet, hogy valamilyen szinten azért szeretett, de hidd el, az igazi szerelem az egészen másképp néz ki!

Nekem is volt ilyen, túl kell lépni rajta.

2014. okt. 12. 06:50
 6/10 A kérdező kommentje:

Sajnos nem 17 évesek vagyunk

40 körül.

És az a helyzet,ha ezt így egy barátnőm mesélné, azt mondanám, küld el a fenében. Külső szemmel józanul látnám.

De benne vagyok, és nem tudom, hogy jól döntöttem-e, vagy én akarok túl sokat.

2014. okt. 12. 06:55
 7/10 A kérdező kommentje:
És én is úgy gondolom, hiába mondja hogy sokat jelentek neki, egyre többet gondolkodom rajta, hogy ennyire képes, ha sokat jelentek? Ez minden? Én úgy gondolom, akinek fontos a másik, annak figyelembe veszem az ígényeit, amire vágyik, és akit szeretek, azzal alig várom hogy találkozzak, hogy beszéljek.
2014. okt. 12. 07:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát hadd menjen a drága!Ha elenged, engedjen, nincs mit erőltetni. Nehogy már otthon ülj és várd a királyfit. Ez minden, csak nem kapcsolat, pláne nem 40 évesen.
2014. okt. 12. 07:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem te magad is tudod, hogy jól döntöttél. Tartsd többre magadat annál, hogy csak ennyit jelents valakinek, hisz értékes ember vagy. Hidd el, nem jelentesz neki semmit, tapasztalatból mondom. Az ilyen maradjon meg magának. Fel a fejjel, találsz olyat aki megbecsül és akkor fogod látni, hogy milyen az, mikor egy férfinak te vagy a világ közepe, s ez egy senki volt....
2014. okt. 12. 07:57
 10/10 A kérdező kommentje:

Igen, talán valóban tudom, hogy jól döntöttem, mert ez így nem mehet tovább. Csak iszonyatosan fáj. És talán csak megerősítést vártam arra, hogy jól döntöttem.

És ahgy az utolsó írja, igen, azt akarom érezni hogy egy férfinek én vagyok a világ közepe, érezni, hogy szeret, hogy értem mindenre képes. Érezni, hogy fél, hogy elveszít...

2014. okt. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!