Amikor nagyi ad valamit, nem neki illene adnia, ahelyett, hogy nekem dirigál ez hol van az hol van, pakoljam magamnak?
tényleg értékelem, a kedvességét, jó lene ha nem erről beszélnénk.
csak kissé feszültté tesz, mert úgy érzem magam, mintha én rámolnám ki a hűtőjét, és szolgálnám ki magam, mintha én hívnám meg magam nagyi dolgaira. meg az is zavar, hogy én nem tudom mit akar adni, ő meg csak dirigál, az a joghurt ott hátul, amott az alma, kamrában a befőtt, én meg ugrálok.
amúgy tipp topp bulizós mamáról van szó, nem fájós lábúról, vagy hasonló lerobbantról.
Neeeeem :D Ezt ők (mármint a nagyik) így szokták. Nálunk pl: kisjáááányom ott a spejzzzban a mogyoró, rakd és vidd, amott meg a saláta, meg sütöttem pitét, vágd a nagyját, vidd azt is.... hasonlóan zajlott.
Teljesen normális, mindig a fiatalabb pakol. A drága mamika nagyon szeret téged, jó szívvel ad :))) Öleld meg érte, és ne morogj. Boldogan fogsz még visszaemlékezni ezekre a pillanatokra, meglásd. Tapasztalatból mondom, az én mamáim sajnos már meghaltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!