Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotok is szeret horgász...

A ti párotok is szeret horgászni? Hogyan viselitek, hogy egésznap ott van ahelyett, hogy veletek lenne?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 14:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
31%
Miért nem mész vele? Jó kikapcsolódás, és remek alkalom a beszélgetésre
2013. szept. 21. 15:10
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Nem, az enyém nem szeret, helyette viszont autókat épít és szerel, gitározik és futni jár.

Hogyan viselem? Felnőtt emberek vagyunk, vannak hobbijaink amiket külön végzünk. Fel tudom találni magam, ha épp nincs itthon. Ő sem hal bele, ha nekem van dolgom. A lényeg az, hogy mindig jut emellett elég időnk egymásra is.

2013. szept. 21. 15:12
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
Velem jött a párom pecázni és megszerette :)
2013. szept. 21. 15:15
 4/18 anonim ***** válasza:
39%
Szeret,de szinte már betegesen mindig a hülye horgászbotját szerelgeti ha éppen itthon van.Mindig a halakról beszél,meg a polentáról.Én akkor vagyok boldog amikor nincs itthon mert legalább nemkell halgatnom a sok hülyeségét.A horgász barátai dettó ilyen hal bu..ik.Soha nincs más témájuk ha együtt vannak csak a halak,az órsó a bot a damil stb.
2013. szept. 21. 15:16
 5/18 anonim ***** válasza:
66%
Az én párom utál horgászni, megőrülne, ha egy percet is ott kellene ülnie a víznél a pecabot mellett.
2013. szept. 21. 15:23
 6/18 anonim ***** válasza:
92%
4., te minek is jársz ezzel a hapsival, ha ennyire nem bírod? :D
 7/18 anonim ***** válasza:
62%

Nem

De édesapám igen, és a tesóm is.

Én mentem velük gyerekként, és az anyukám is jött, ha nem akkor csak azért nem, mert más programja volt..

8/18 anonim ***** válasza:
75%
Pecaaa legjobb. Elszabadulni otthonról, és a természet lágy ölén sörözni. Hát kell ettől több? :)
2013. szept. 21. 15:27
 9/18 anonim ***** válasza:
#6. Ezt a kérdést már magamnak is feltettem:D
2013. szept. 21. 15:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Az enyém nagyon ritkán jár, de akkor engem is magával visz.
2013. szept. 21. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!