Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti párotok is szeret horgász...

A ti párotok is szeret horgászni? Hogyan viselitek, hogy egésznap ott van ahelyett, hogy veletek lenne?

Figyelt kérdés
2013. szept. 21. 14:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
Egyszer ketten próbáltunk pecázni, életünkben először. A halak köszönik, degeszre ették magukat a csalival (le a horogról), mi meg konstatáltuk, hogy egyformán bénák vagyunk hozzá :)
2013. szept. 21. 15:38
 12/18 anonim válasza:
0%
Legjobb ha velemennél igy érzi hogy szereted őt és elfog vinni vacsorázni shoppingolni ilyesmik
2013. szept. 21. 15:51
 13/18 anonim ***** válasza:
93%
Nem horgászik, egyenesen utálja. Nem bírna egy peca bot mellett ülni egész nap.
2013. szept. 21. 15:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Régen egyedül járt, meg a haverjával.Nem örültem neki.Mostanában el szoktam kísérni....Nem mondom, hogy mindig izgalmas.De ha van kapás,és fogunk halat,még én is,akkor nagyon kellemes kikapcsolódás.

Ez olyan szenvedély,hobbi, ami nem múlik el soha,jobb,ha tudod....:)

Egy 45 éves, 26 éve házas nő:)

2013. szept. 21. 15:53
 15/18 anonim ***** válasza:
33%

A horgászás csak egy fedősztori, dögunalom, nem lehet ott mást csinálni csak nézni a vizet.

Fedősztori arra hogy férfiak elmennek piálni és kibeszélik kinek a felesége merre, meddig és hogy.

Csak az 'elmentem horgászni!' emészthetőbb mint az 'elmentem a kocsmába!' ezt be kell lásd.

2013. szept. 21. 16:14
 16/18 anonim ***** válasza:
26%

Nem szeret, de ha szeretne, nem bánnám, mert én gyerekként nagyon érdeklődtem a horgászat iránt, biztosan mennék is vele. :)

Te is rinyálás helyett menj vele néha.

2013. szept. 21. 16:14
 17/18 anonim ***** válasza:
89%
anyukám így 25 év házasság után nagyon-nagyon örül a szabadidőnek, amikor apu meg tesóm kimennek horgászni :) mindenki nyer vele.
2013. szept. 21. 17:40
 18/18 anonim ***** válasza:
26%
Mindketten szeretünk horgászni, úgyhogy együtt megyünk. Ha néha mégsincs kedvem vele menni, akkor elfoglalom magam vmi mással; felteszek egy arc/hajmaszkot, keresek vmi jó receptet a neten, főzök, megcsinálom a körmeim, megnézek egy filmet, olvasok, edzek, PlayStation-ôzök, takarítok, találkozom, anyuval, barátnőkkel, sétálok egyet, shoppingolok, alszom, elmegyek a menhelyre megsétáltatok egy kutyát, stb stb, tehát feltalálom magam!
2013. szept. 21. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!