Hogyan gondolkodhat egy ilyen özvegy nő? Vajon változtatna az életén?
Nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom mi ilyenkor a prioritás, ezért érdekelne mások véleménye.
Tehát adva egy özvegy nő. 4 éve halt meg a férje. Van két fia, olyan 12-13 évesek. Független, jólkeres,mindene megvan. A természete alapból önálló, határozott.
Azt állítja és állítják róla, hogy szereti azt ahogy él, nem akarna kapcsolatot. Am ezt támaszja alá:
-még elvileg az elhunyt férjét szereti
-a fiaival jól elvan, szereti hogy nem függ senkitől, a gyerekeinek nem kell senkihez alkalmazkodni, azt csinál és akkor amit akar
-2 éve van szexkapcsolata, ezzel a férfivalszerintem mindent meg is tud beszélni, számíthat rá.
Ilyen körülmények között ez a nő vágyhat kapcsolatra??
Nem mondtam, hogy nemvagyok érintett
Azt sem, hogy nem jól teszi. Jol teszi, a kérdésem, hogy vajon feladná a függetlenségét, a gyerekeihez viine valakit akihez alkalmazkodni kell. Szerintem nem
Ha így áll a hekyzet, a te szempontodból teljesen mindegy, hogy gondolkodik ez a nő. Vagy abban szeretnél biztos lenni, hogy haza hozzád jár a férjed a jövőben is tőle? Ez eléggé megaalázó, és én meg azt nem értem, hogy lehet ezzel megelégedni? Ha régóta jár már hozzá, és nem léptek még, akkor biztos nem a nagy szerelem miatt él a kapcsolat, nem terveznek közös jövőt, pont jó nekik ez így, ahogy van. A te férjed meg tojik rá, neked mi a jó, hogy éled meg azt az egészet.
Miért nem küldöd a jó fenébe, ha így van? Miért a nővel foglalkozol, és miért nem a férjedet számoltatod el?
Ha félreértettem az olvasottakat, akkor bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!