Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan gondolkodhat egy ilyen...

Hogyan gondolkodhat egy ilyen özvegy nő? Vajon változtatna az életén?

Figyelt kérdés

Nem voltam még ilyen helyzetben, nem tudom mi ilyenkor a prioritás, ezért érdekelne mások véleménye.

Tehát adva egy özvegy nő. 4 éve halt meg a férje. Van két fia, olyan 12-13 évesek. Független, jólkeres,mindene megvan. A természete alapból önálló, határozott.

Azt állítja és állítják róla, hogy szereti azt ahogy él, nem akarna kapcsolatot. Am ezt támaszja alá:

-még elvileg az elhunyt férjét szereti

-a fiaival jól elvan, szereti hogy nem függ senkitől, a gyerekeinek nem kell senkihez alkalmazkodni, azt csinál és akkor amit akar

-2 éve van szexkapcsolata, ezzel a férfivalszerintem mindent meg is tud beszélni, számíthat rá.

Ilyen körülmények között ez a nő vágyhat kapcsolatra??

2014. szept. 25. 17:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy egyértelmű legyen, itt a délelőtti kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..

2014. szept. 25. 19:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, vágyhat az említett nő is egy intim kapcsolatra. Valószínűleg még túl élénkek az élményei az elhunyt férje iránt neki is meg a gyerekeinek is, ezért állt meg a szexuális kapcsolatnál. Viszont az érzelmek be fognak indulni, ha két éve tart a viszony, akkor szinte már biztos, hogy be is indultak. Előbb-utóbb el fog mélyülni a kapcsolat, eljön a nap amikor ennél többet fognak akarni, eljön a nap, amikor a gyerekek sem bánják hogy az anyjuk éli tovább az életét és akkor minden megváltozik. Benne van a pakliban.
2014. szept. 25. 19:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Igen vágyhat a nő a férjedre es a férjedre is a nőre !!! Délelőtt alaposan átrágtuk a témát ....
2014. szept. 25. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!