Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatna valamit a házasságodon, ha kiderülne, hogy a férjed régen börönben ült nemi erőszakért és az áldozata öngyilkos lett miatta?
Igen.
Ezt férfiként mondom, elbújnék szégyenembe ha ilyet csinálnék.
Igen
Nem tudnék emberként tekinteni rá, akkor sem ha az áldozata élne még.
Dehogy változtatna. Kezet fognék vele,hogy "ezaz,ezaz a féri akibe szerelmes lettem,mostmár még jobban szeretni foglak puszicsók" és élnénk tovább a kis életünket..
*irónia még mielőtt valaki nekem esne,hogy,hogy gondolhatom ezt..persze,hogy változtatna, SOHA többet nem tudnék úgy ránézni,mint egy férfira. A szemembe teljesen elásná magát,rá se bírnék nézni. Komolyan. Nem vagyok olyan ember aki elítéli a másikat,de ha egy "férfi" képes megütni egy nőt,nálam már az is kiveri a biztosítékot hát ha még ilyet képes tenni egy nővel. És belegondolni ,hogy vele fekszek egy ágyban éjszakánként és rá gondolok,áh a hideg is kirázott.
Csatlakozok az előttem szólokhoz, elválnék.
De ezt most tudtad meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!