Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változtatna valamit a házasságodon, ha kiderülne, hogy a férjed régen börönben ült nemi erőszakért és az áldozata öngyilkos lett miatta?
Velem nem történt ilyen, csak belegondotam, hogy mi lenne ha...
Hét éve vagyunk házasok és van két fiunk is, én lehet, hogy nem rúgnám fel a házasságomat egy ilyen régi ügy miatt, főleg ha már majdnem húsz éve történt, én elhinném, hogy megbánta.
"Börtönviselt férfiként mondom, hogy az ilyen nem ember!"
Nem mintha te az lennél. Rácsok mögé zárni a vadállatokat kell.
annyira kiábrándítana, hogy nem tudnék vele maradni...csalódás lenne...ráadásul hatalmas
24L
Kedves 15-ös hozzászóló!
Honnét tudod, hogy a "börtönviselt férfi" miért volt börtönviselt? Simán lehet, hogy mondjuk egy gondatlanságból elkövetett baleset okozásáért, amiben mondjuk valakinek eltört a krja. Nem mintha ez semmi lenne, de azért nem egy kategória egy nemi erőszakkal!
Ahogy te, úgy én se tudom, hogy mi történt az illetővel. Addig ne essünk már neki, hogy ő nem is ember.
A kérdésre válaszolva én nem tudom mit tennék. Mi egy éve vagyunk házasok a férjemmel, most várjuk ikerlányainkat. Ha valmi kiderülne róla, akkor amikor már nagyobbak a gyerekek és tudnám, hogy megbánta, megváltozott én nem tudom, hogy tönkre tenném e a gyerekink életét. Remélem soha az életbe nem kerülök ilyen helyzetbe, de én veletek ellentétben nem tudom kategórikusan kijelenteni, hogy minden megváltozna és soha többet nem lehetne része az életünkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!