Csúnya mellemen változtatna, ha kigyúrnám magam? (képpel)
igen,már megint én,bocs
ilyenné:
5.-6. kép
akkor lehetne jobb a mellem? és milyen súlyokkal kéne tornáznom? mert csak itthon szeretnék inkább..
youtubos videókra. Olyanokra is szoktam amiket férfiak csinálnak..

hát, csillagom, szar dolog a statisztika.
szóval, ahhoz, hogy szép melled legyen, a következő kell, legyen mérete, szép legyen a bimbód, és szép legyen a melled formája.
egy maréknyi szerencsés nőnek ez megadatik, de ők nagyon kevesen vannak. a forma, méret és a bimbó szentháromságának ők a papnői. azok a nők, akik mindenféle műtét nélkül is szépek, címlaplányok. 100ból 2 nő tartozik ide.
Az átlagos nőknél a szentháromság hiányzik. kettő megvan, pl csodás méret, és forma, de ehhez társul egy hatalmas bimbó, ami rontja a képet. ugyanez az eset, ha szép, formás a cickó, a bimbi is tökély, de a méret kicsi. a férfiak többsége boldogan elvan egy ilyen keblű nőszeméllyel is. kénytelen, mert a nők 96 %a ide tartozik
És van a te kategóriád, az első csoport ellentéte, az eloszlásgörbe másik oldala. Akivel kibabrált a természet. Ahol se a méret, a forma, és a bimbó sem szép. sajnálom, de ez az igazság. A csúnya mellű lány, aki éppoly ritka, mint a szép mellű. 100 ból kettő ilyen van. de ez elég is arra, hogy azt érezd, mindenki sokkal szebb nálad. hiányzik a méret, a szép forma, és a bimbó.
namármost, a szilikont pont az ilyen nőknek találták ki. implantátummal módosíthatják a melled méretét és formáját. ezzel kapásból ugrassz egy kategóriát, az átlagos lányok közé. És ha nagyobb lesz a melled mérete, akkor a bimbód udvara is kisebbnek tűnik majd, és egész korrekt mellek birtokosa lehetsz. a lényeg a mértékletesség.
edzéssel ilyen eredményt megközelíteni sem tudsz.

Szerintem is plasztikai műtétben gondolkozz, sejtem hogy nagyon zavar ez téged ilyen mell központú társadalomban. És a 13as nagyon jól mondta, pont az ilyen esetekre találták ki a mellplasztikát, csak persze már mindenki alkalmazza, hogy nagy melle legyen. Keress fel szerintem egy szakembert, és biztos sokat tud majd segíteni.
sok sikert!

Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy egy nő nem mellekből áll. Szerintem egy nőben az önbizalma tud a legvonzóbb lenni. Ezen kívül lehet szép, csinos, okos, de az önbizalomtól ragyog, és emeli ki a többi közül.
Valószínűnek tartom, hogy a melled miatt kicsit kevesebb az önbizalmad, de ne hagyd hogy ez uralja az egész életedet, ismétlem: egy nő nem a mellei.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!