Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Csúnya mellemen változtatna,...

Csúnya mellemen változtatna, ha kigyúrnám magam? (képpel)

Figyelt kérdés

igen,már megint én,bocs

[link]

ilyenné:

[link]

[link]

5.-6. kép

akkor lehetne jobb a mellem? és milyen súlyokkal kéne tornáznom? mert csak itthon szeretnék inkább..

youtubos videókra. Olyanokra is szoktam amiket férfiak csinálnak..

2014. dec. 28. 21:51
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
24 vok. szóval szerintetek csúnya. és az egyetlen megoldás a szilikon.. ?
2014. dec. 29. 01:06
 12/18 A kérdező kommentje:
vagyis nem járnátok szívesen egy ilyen nővel a strandon
2014. dec. 29. 01:06
 13/18 anonim ***** válasza:

hát, csillagom, szar dolog a statisztika.

szóval, ahhoz, hogy szép melled legyen, a következő kell, legyen mérete, szép legyen a bimbód, és szép legyen a melled formája.

egy maréknyi szerencsés nőnek ez megadatik, de ők nagyon kevesen vannak. a forma, méret és a bimbó szentháromságának ők a papnői. azok a nők, akik mindenféle műtét nélkül is szépek, címlaplányok. 100ból 2 nő tartozik ide.

Az átlagos nőknél a szentháromság hiányzik. kettő megvan, pl csodás méret, és forma, de ehhez társul egy hatalmas bimbó, ami rontja a képet. ugyanez az eset, ha szép, formás a cickó, a bimbi is tökély, de a méret kicsi. a férfiak többsége boldogan elvan egy ilyen keblű nőszeméllyel is. kénytelen, mert a nők 96 %a ide tartozik

És van a te kategóriád, az első csoport ellentéte, az eloszlásgörbe másik oldala. Akivel kibabrált a természet. Ahol se a méret, a forma, és a bimbó sem szép. sajnálom, de ez az igazság. A csúnya mellű lány, aki éppoly ritka, mint a szép mellű. 100 ból kettő ilyen van. de ez elég is arra, hogy azt érezd, mindenki sokkal szebb nálad. hiányzik a méret, a szép forma, és a bimbó.

namármost, a szilikont pont az ilyen nőknek találták ki. implantátummal módosíthatják a melled méretét és formáját. ezzel kapásból ugrassz egy kategóriát, az átlagos lányok közé. És ha nagyobb lesz a melled mérete, akkor a bimbód udvara is kisebbnek tűnik majd, és egész korrekt mellek birtokosa lehetsz. a lényeg a mértékletesség.

edzéssel ilyen eredményt megközelíteni sem tudsz.

2014. dec. 29. 02:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna. Habár a jobboldali képen ott a szélén az tényleg rosszul néz ki, de a többi képen oké.
2014. dec. 29. 05:14
 15/18 A kérdező kommentje:
13-as Köszi! :)
2014. dec. 29. 08:35
 16/18 anonim ***** válasza:

Szerintem is plasztikai műtétben gondolkozz, sejtem hogy nagyon zavar ez téged ilyen mell központú társadalomban. És a 13as nagyon jól mondta, pont az ilyen esetekre találták ki a mellplasztikát, csak persze már mindenki alkalmazza, hogy nagy melle legyen. Keress fel szerintem egy szakembert, és biztos sokat tud majd segíteni.

sok sikert!

2014. dec. 29. 13:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, még annyit hozzátennék, hogy egy nő nem mellekből áll. Szerintem egy nőben az önbizalma tud a legvonzóbb lenni. Ezen kívül lehet szép, csinos, okos, de az önbizalomtól ragyog, és emeli ki a többi közül.

Valószínűnek tartom, hogy a melled miatt kicsit kevesebb az önbizalmad, de ne hagyd hogy ez uralja az egész életedet, ismétlem: egy nő nem a mellei.

2014. dec. 29. 13:44
 18/18 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet veletek. Miért kéne plasztika? Ez komolyan annyira fontos? Miért kellene mindenkinek olyan cicikkel futkosni mint a playboy nyusziknak? Ha találsz egy normális pasit, őt ez nem fogja érdekelni, elfogad olyannak amilyen vagy. Én a helyedben elkezdenék kondizni, hogy olyan testem legyen, amit bárki megirigyelne. Attól, hogy nincs nagy cicid még lehet kerek feneked,izmos combod és hasad,szép formás karod. A cickókat meg bújtasd push up melltertóba és kész. :) Ne foglalkozz többet ezzel a dologgal annál,amennyit érdemes.
2014. dec. 29. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!