Melyik gépet lenne célszerűbb megvennem otthonra, fekve nyomás céljából?
Értem, de a másodikhoz az van ki írva, hogy 300kg a teherbírása. Ugyanakkor nem tudom, hogy a másodiknak a villái mennyi súlyt képesek elbírni.
Mivel egy komplett gépet kinéztem, amiben minden van gyakorlatilag a fekpad kivételével így mellé egy fekpadot néznék, aminek elég nagy a teherbírása. Nem akarom, hogy leszakadjon valamije meg ilyesmik.
A 2.at venném meg. Az elson ott az a sok szar a lábnálnem lehet normálisan fekvenyomni és ráadásul még nagyon kozel vannak a villák is.
Valoszinuleg még kezdő vagy (100 kg alatti fekvenyomás) akkor a sima egyenes pados fekvenyomás+mellrol nyomás elég a mellizmod maximális növekedésre késztetéséhez és ezt a gyakorlatot jobban tudod csinálni a 2. Gépen
Én is a másodikra gondoltam.
Fél év múlva kezdenék edzeni, kezdő vagyok.
Ha 100-130 kiló súlyból ki lehet hozni a testből a maximumot az bőven megfelel. Nem akarok extrém méreteket, MAXIMUM ennyire.
Nem igazán szeretnék KOX-okat használni.
De lehet hogy ehhez már az kell.
Az érdekelne még, hogy egy ilyen test kialakításához kb mennyi súlyt érdemes beszerezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!