Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik gépet lenne célszerűbb...

Melyik gépet lenne célszerűbb megvennem otthonra, fekve nyomás céljából?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2015. jan. 9. 10:36
 1/8 anonim ***** válasza:
elsőt venném meg mert az állítható.
2015. jan. 9. 11:01
 2/8 A kérdező kommentje:

Értem, de a másodikhoz az van ki írva, hogy 300kg a teherbírása. Ugyanakkor nem tudom, hogy a másodiknak a villái mennyi súlyt képesek elbírni.

Mivel egy komplett gépet kinéztem, amiben minden van gyakorlatilag a fekpad kivételével így mellé egy fekpadot néznék, aminek elég nagy a teherbírása. Nem akarom, hogy leszakadjon valamije meg ilyesmik.

2015. jan. 9. 11:50
 3/8 anonim ***** válasza:

A 2.at venném meg. Az elson ott az a sok szar a lábnálnem lehet normálisan fekvenyomni és ráadásul még nagyon kozel vannak a villák is.

Valoszinuleg még kezdő vagy (100 kg alatti fekvenyomás) akkor a sima egyenes pados fekvenyomás+mellrol nyomás elég a mellizmod maximális növekedésre késztetéséhez és ezt a gyakorlatot jobban tudod csinálni a 2. Gépen

2015. jan. 9. 12:38
 4/8 Hüse István2004 válasza:
Szerintem is a 2.a jo
2015. jan. 9. 12:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Én is a másodikra gondoltam.

Fél év múlva kezdenék edzeni, kezdő vagyok.

Ha 100-130 kiló súlyból ki lehet hozni a testből a maximumot az bőven megfelel. Nem akarok extrém méreteket, MAXIMUM ennyire.

Nem igazán szeretnék KOX-okat használni.

De lehet hogy ehhez már az kell.

Az érdekelne még, hogy egy ilyen test kialakításához kb mennyi súlyt érdemes beszerezni?

[link]

2015. jan. 9. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Hát kell a rúd +120 kg súly minimum + egy csomó szteroid.
2015. jan. 9. 13:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Értem.

Ezt az edzéstervet néztem ki.

[link]

2015. jan. 9. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos nem rossz, és lehet jobban motivál hogy 20 honapig tart de neked egy ilyen is bőven jó lehetne [link]
2015. jan. 9. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!