Hogyan tudnék itthon edzeni úgy, mint a konditerembe?
Figyelt kérdés
Gyakorlatok milliói vannak fent a neten, de nem tudom, hogy kezdjem el. Hetente hányszor, mennyi ideig?!
Leginkább talán motivációra van szüksègem. Termèszetesen az ètkezèsre odafigyelve kezdenèm el. Tanácsok? Köszi
2015. jan. 4. 15:57
1/5 anonim válasza:
Heti 3x1 óra, ne szedd szét külön izomcsoportokra mert nem nagyon tesz ki egy edzést több izomra is ami van gyakorlat.
2/5 anonim válasza:
Egyik reggel kelj fel, reggelizz meg, tudatban készülj fel rá, döntsd el hogy mittomén 9től edzel, nyomj be vmi állat zenét (merem ajánlani rob bailey-t), és ess neki.
Én imádom a felhúzást, legátfogóbb gyakorlat, mindenképp ajánlom. Alapgyakorlatokat is mindenképp told (fekve nyomás, guggolás, mellről nyomás, felhúzás) ezen kívül pedig ami még tetszik, és bírsz.
Ha nincs edzésmúlt, vagy volt szünet, mindenképp egy kezdő átmozgató edzést csinálj.
3/5 anonim válasza:
Bocsánat, én saját testsúlyos edzésre gondoltam.
4/5 anonim válasza:
Csak valahol (-ban/ben) tudsz edzeni, nem valahová (-ba/be).
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen mindenkinek a választ! Kedves utolsó, telefonról írtam, vèletlen lemaradt, de ezèrt nem kellett volna fáradnod, hogy csak emiatt megnyitod a kèrdèsem ès ezt leírod, azèrt köszi!!!
2015. jan. 4. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!