Ma éjjel begörcsölt a vesém, megmozdulni nem tudtam a fájdalomtól, lehet ez a fehérje turmixtól?
Figyelt kérdés
Lefekvés előtt (21 óra tájban) ittam egy fehérje shaket. Konkrétan éjfélkor annyira görcsölt a vesém, hogy a WC-re nem tudtam kimenni, megmozdulni nem tudtam, kb. 2 percig tartott és elmúlt.
Ez lehet a fehérje miatt?
2014. dec. 29. 19:29
1/8 anonim válasza:
Elotte 6 oran belul mit fogyasztottal meg? Ca/Mg tabl.? vagy gyogyszer?
3/8 anonim válasza:
Vesekő lehet.Lehetséges,hogy a turmix okozza.Hiszen az emberi szervezet nem ahhoz alkalmazkodott,hogy villámgyorsan irdatlan mennyiségű fehérjével árasszuk el.
5/8 anonim válasza:
átlagban a 3g/ttkg-nál magasabb napi fehérjebevitel terheli meg a szervezetet, de persze ebben is lehetnek egyéni eltérések, mint minden másban is. ésszel kell a fehérjét is fogyasztani, mint minden mást, de elképzelhető, hogy a te szervezeted kevesebbet bír
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
Reggelire ettem 1 kis szelet magvas kenyeret pár szelet sonkával, 1 szelet sajttal és salátával.
Tízóraira gyümölcsös túrókrém-1 alma reszelve elkeverve 10dkg túróval és fahéjat szórtam rá.
Ebédre zöldbab leves kis főtt hússal.
Uzsonnára ugyanaz mint a tízórai, csak 15dkg túróval.
Vacsora meg a shake.
2014. dec. 29. 21:36
7/8 anonim válasza:
Nem a shake lesz, ittál eleget?
Felfázás vagy hugyuti fertőzés lehet.
Nagy mennyiségű cukormentes üditőtől is lehet.
8/8 anonim válasza:
Ennyi napi tápanyag bevitel esetében, ha 40 kiló vagy, akkor sem tartom valószínűnek, hogy konkrétan a fehérj beviteltől van. Ahhoz sokkal többet kéne fogyasztani, hogy megártson. Inkább én is egy felfázásra tippelnék, vagy a kevés folyadék fogyasztásra. Lehet, hogy veseköved van/lesz, aminek ezernyi okozója lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!