Miért kell pisilnem folyamatosan a fehérje poroktól?
Figyelt kérdés
4 hónapja edzek rendszeresen, ebből 2 hónapig semmit sem szedtem csak a táplálkozásomat alakítottam ki, hogy megfelelő és egészséges legyen. Már 2 féle fehérjeport is kipróbáltam de mind kettőtől iszonyat sokat pisilek... Általában 4-re végzek az edzéssel, fél 5kor megiszom és este 9ig kb 5-6x is el kell mennem pisilni. Az első fehérjét azért hagytam abba mert egyik reggel borzalmas szédüléssel ébredtem, mint aki dehidratálódott pedig a napi 2liter víz megvan. Most váltottam egy gyengébb fehérjére amibe nincs annyi minden csak még pár vitamin. De ettől is sokat kell wc-re mennem és étvágyam se sok van. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy kell egy kis idő mire hozzászokik a szervezetem meg a vesém ehhez. Ebből mi igaz? Vagy meddg fog ez tartani? És kb hány liter vizet kéne meginnom egy nap emellé? 24/L2014. dec. 29. 19:19
1/14 anonim válasza:
Mert iszod? Ha meg eszel valami kaját azt meg kiszarod. Eltaláltam?
2/14 A kérdező kommentje:
az ilyen primitív kommentektől megkímélhetsz.
2014. dec. 29. 19:26
3/14 anonim válasza:
Nem tudom a tudományos magyarázatát, de nálam is ez van.Szerintem az edzés az ami felpörgeti az anyagcserémet, nem hiszem, hogy a protein. Emellett én megiszom kb másfél liter vizet is edzés alatt. Így azért nem csoda :)
4/14 anonim válasza:
Szerinted szükség van rá? Normális enni valótól , normális minden funkció az embernél. De ezeket a rendes, egészséges szervezet se nagyon bírja. Lehet hogy te meg még annyira se. Ha a normálistól eltérő a wc-re járás az régen rossz. A szervezet hozzó szokik,??? Érdekes. Az hallottad mikor az egykori paraszt lova is már majdnem megszokta az éhezést? Erre megdöglött.
5/14 anonim válasza:
Nem volt primitív miss beképzelt, de ha lenne eszed vagy jártál volna be biosz órákra akkor tudnád!!! Menj át a másik kategóriábabés kérdezd meg, hogy terhes vagy-e...
6/14 anonim válasza:
Hát ezek annyira intelligens megnyilvánulások, hogy nincs is mit hozzáfűzni. Gratulálok hozzá. Te meg szintén átmehetnél másik kategóriába megkérdezni, hogy miért van az, hogy mindenki hülye csak te nem.....
7/14 anonim válasza:
Megjött a védelezőnő:D Igen, primitív vagyok, mert egy primitív kérdésre válaszoltam. Hjaj nekem. Az intelligenciám......
8/14 A kérdező kommentje:
Hát mert te aztán akkora dolgot mondtál a nagy tudományoddal, hogy húú... de ennyi erővel edd meg azt is amitől hasmenésed van, elvégre az a normális ha kijön. Itt nem az volt akérdés, hogy miért pisilek utána?! hanem az, hogy : Miért ENNYIT? ... ha figyeltél volna.
2014. dec. 29. 20:02
9/14 anonim válasza:
Nem tudom milyen magas vagy, de 3 l viz/folyadek minimum kellene. Edzes kozben en 1,2 liter folyadekot iszom, es utana a shake ami 7 dl, ezen kivul meg naponta sokszor iszom.
Normalis. Nem a feherjetol van, hanem a fokozott folyadekbevitel miatt.
10/14 anonim válasza:
Én már csak ilyen vagyok kedves 60-as;)
Amúgy kérdező te mennyi proteint iszol meg ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!