Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 12 éves vagyok hogyan kezdjek...

12 éves vagyok hogyan kezdjek el edzeni itthon?

Figyelt kérdés
Gondolkodtam a fegyencedzésen de a húzódzkodás 2. és 3. gyakorlatát nem tudnám kivitelezni mivel nincs hol, a többi gyakorlattal nem lenne gond. Mivel tudnám helyettesíteni őket?

2014. dec. 28. 11:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Erősítő gyakorlatoknak mehet ez a fekvőtámasz, picit szálkásodsz majd tőle, húzódzkodás is. Nem muszáj ott minden lépést csinálni, ha a 2. és a 3. nem megy de a többi igen, akkor csináld azokat.

Mondjuk 2-3 év múlva meg elkezdhetsz kondizni, ha igazi testet szeretnél ;)

2014. dec. 28. 11:16
 2/6 A kérdező kommentje:
De azért a függőleges húzásról elég drasztikus lenne átmenni rögtön a félhúzódzkodáshoz nem?
2014. dec. 28. 11:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Mehet a sulyzos edzés is...jeff seid is ennyi idősen kezdte.
2014. dec. 28. 14:42
 4/6 anonim válasza:
ha nem annyira vagy a hatalmas izmok megszállotja akkor csináld inkább a fegyencet, legalább erősödsz de ha jól csinálod és odafigyelsz bemelegítésre stb kaja fél év alatt már viszonylag elég jó lesz az eredménye, húzódzkodórudat pedig a decathlonba tudsz venni kb6000-8000ft lehet azt pedig ajtókeretbe és kész.
2014. dec. 28. 20:31
 5/6 anonim válasza:
én a súlyzókat utálom és sokan azt is hiszik hogy az a legjobb, de ez nem igaz. szóval ha "bodybuilder" testet akarsz akkor felesleges a f edzessel foglalkoznod. ha erős akarsz lenni és amellett elég jó alkatú akkor f.edzés.de nevezhetjük saját testsúlyosnak SWnek fegyencedzésnek, egy a célja: erő, kőkemény acélos izmok(nem hatalmasak)testi lelki egyensúly sorolhatnám de most el i s tértem a kérdéstől szóv.szerintem kihagyhatod
2014. dec. 28. 20:43
 6/6 Sowilo ***** válasza:

# 5

Fehér Tamás súlyemelő most tudta meg, hogy hiába tud egy mozdulattal a feje fölé juttatni 155 kilónyi súlyt, ő nem erős, mert csak a fegyencedzés tesz erőssé. :D

Viccen kívül: ha erős akarsz lenni, olyan gyakorlatokat válassz, amivel 1-3 ismétlést tudsz csinálni maximum, és egészítsd ki olyannal, amiből 4-8 megy. Ha nagy szeretnél lenni, akkor csináld fordítva. Ha állóképességet akarsz, 10-40 ismétlésszám között legyél egy sorozatban. Azt, hogy ezt saját testsúlyos, vagy súlyzós gyakorlatokkal éred el, nem számít, mert a terhelés az terhelés, a szervezeted nem tesz különbséget.

2015. aug. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!